Βρέθηκε κοντά στον θάνατο ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες – «Είπαν ή θα πεθάνει ή θα μείνει φυτό»

Ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς της σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε πως βρέθηκε πολύ κοντά στον θάνατο. Μάλιστα, εξομολογήθηκε πως οι γιατροί είπαν στους γονείς του πως είτε θα πεθάνει είτε θα μείνει φυτό.

Ο λόγος για τον Ιωάννη Αθανασόπουλο ο οποίος μίλησε στο περιοδικό 7 Μέρες TV, και αναφέρθηκε στο περιστατικό που σημάδεψε την παιδική του ηλικία.

Αυτά είπε ο Ιωάννης Αθανασόπουλος από τις Άγριες Μέλισσες για το περιστατικό κατά το οποίο πλησίασε στον θάνατο…
Στην ηλικία των έξι είχες ένα ατύχημα. Έπεσες από ένα πεζούλι του τόπου που έκανες διακοπές σε ένα γκρεμό και έμεινες για τρεις εβδομάδες σε κώμα.

Δείτε ακόμα:  Survivor Spoiler: Αναστάτωση στην παραγωγή – Σκέφτεται να αποχωρήσει και άλλος παίκτης;

Ναι. Ήταν το καλοκαίρι πριν ξεκινήσω να φοιτώ στο δημοτικό σχολείο. Παρακολουθούσα στην τηλεόραση μία εκπομπή με μονομάχους και πίστεψα ότι θα μπορούσα να ισορροπήσω σε μικρές επιφάνειες. Έτσι προήλθε δυστυχώς το ατυχές γεγονός. Με ασθενοφόρο με οδήγησαν στο νοσοκομείο του Αγρινίου, αλλά επειδή ήταν πολύ σοβαρή η κατάσταση μου έπρεπε να νοσηλευθώ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Σκέψου πώς ένα φέρι μποτ έκανε τη διαδρομή Ρίου- Αντιρρίου μόνο με το ασθενοφόρο μέσα προκειμένου να εισαχθώ όσο το δυνατόν πιο άμεσα στο νοσοκομείο. Ήμουν για τρεις εβδομάδες διασωληνωμένος σε κώμα. Οι γιατροί είχαν πει στους γονείς μου «Ή θα μείνει φυτό ή θα πεθάνει».

Δείτε ακόμα:  Κρατερός Κατσούλης: «Είναι κάτι που έγινε με πολλή αγάπη...» (βίντεο)

Σώθηκες από θαύμα ουσιαστικά.

Ναι. Σώθηκα από θαύμα. Ξύπνησα τον δεκαπενταύγουστο. Από τότε έχω τεράστια πίστη μέσα μου. Έχω ένα δικό μου Θεό που προσεύχομαι κάθε βράδυ.

youweekly.gr