Βρέθηκε πτώμα στη λίμνη που χάθηκε η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα


Μια σορός εντοπίστηκε στη λίμνη που χάθηκαν τα ίχνη της ηθοποιού της σειράς Glee Νάγια Ριβέρα την περασμένη Τετάρτη. Την ανακοίνωση έκανε στο Twitter το γραφείο του σερίφη της κομητείας Βεντούρα, στην Καλιφόρνια.

Οι αρχές είπαν την περασμένη εβδομάδα πως εικάζουν ότι η Ριβέρα πνίγηκε, αφού ενοικίασε μια βάρκα στη λίμνη Πίρου, κοντά στο Λος Άντζελες μαζί με τον τετράχρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε σώος και αβλαβής φορώντας το σωσίβιό του.

Ο 4χρονος ανέφερε στις αρχές πως η μητέρα του πήδηξε στο νερό, αλλά, δεν επέστρεψε ποτέ. Οι αρχές δεν έχουν πει αν η σορός που βρέθηκε ανήκει στην διάσημη ηθοποιό, ωστόσο από την επόμενη μέρα της εξαφάνισής της θεωρούν πλέον ότι είναι νεκρή. Η λίμνη Πίρου έχει μήκος δύο μίλια και το βαθύτερο σημείο της είναι “περίπου 130 πόδια”.

Να σημειωθεί πως το περασμένο Σάββατο πρώην σύζυγος της Ριβέρα, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ όπως και ο πατέρας της Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα νερά της λίμνης και την αναζητούσαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα της Γιολάντα που γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη.

newsit.gr