Ξεκινούν οι προεγγραφές για το summer camp 2020 στον Α.Ο. Ραφήνας

Αγαπημένοι μας γονείς, κοντεύουμε 3 μήνες μακριά σας πράγμα που μας στεναχωρεί πολύ, βασικά γιατί δεν έχουμε δει ‘τα παιδιά μας’ όλο αυτό το διάστημα, και λιγότερο γιατί δεν έχει υπάρξει καμία μέριμνα στήριξης του συλλόγου μας από την πολιτεία όλο αυτό το διάστημα. Δυστυχώς ήδη συνάδελφοι μας κλείνουν τους συλλόγους τους οριστικά.

Ο καιρός περνά και η χώρα επιστρέφει στην ‘κανονικότητα’ με όποιες συνέπειες άφησε το lock down πίσω του.
Ευχαριστούμε πολύ όσους είστε ‘δίπλα’ μας όλο αυτό τον καιρό με τα γλυκά σας μηνύματα.

Δείτε ακόμα:  Εκπαιδευτική τηλεόραση - Τα μαθήματα της Τετάρτης 14 Απριλίου

Μετά από τις νέες διευκρινήσεις της κυβέρνησης και τα αιτήματα γονέων, μπορούμε, σιγά σιγά να ανοίξουμε το καλοκαιρινό μας CAMP. Το πρόγραμμα του σχολείου δεν βολεύει πολλούς γονείς καθώς είναι κυλιόμενο και τα παιδιά χρειάζονται πλέον περισσότερο από ποτέ ποιοτικό παιχνίδι και άσκηση στη φύση.

Έτσι λοιπόν φέτος το CAMP μας θα λειτουργεί από τις 8:00 έως τις 15:00. Με πολλούς επιπλέον κανόνες υγιεινής, που πάντα υπήρχαν και χωρίς κορονοϊό, (μειωμένος αριθμός παιδιών, θερμομέτρηση, τήρηση αποστάσεων κατά την προσέλευση γονέων, απολύμανση παιχνιδιών μέσα στη μέρα, περισσότερες και πιο αραιές γωνιές απασχόλησης, έως 4 άτομα στην πισίνα, συχνό πλύσιμο χεριών, μη επεξεργασία των τροφίμων των παιδιών, ακύρωση όλων των προγραμματισμενων εκδρομών, χώρος μελέτης σε όποιο παιδί το χρειάζεται ).

Δείτε ακόμα:  Έρχεται το smartphone που θα σας βοηθάει να βρίσκετε χαμένα αντικείμενα

Βασικό μέλημά μας πέρα από την ασφάλεια και υγεία των παιδιών είναι η καλοπέραση τους. Να γίνονται όλα με τέτοιο τρόπο ώστε να μην χρειάζεται να έρχονται αντιμέτωπα με ‘ΜΗ’ και συνεχείς κανόνες. Ο χώρος θα διαμορφωθεί έτσι ώστε αυτό να είναι εφικτό και κάθε μέρα θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για εκείνα.

Επειδή ο σύλλογος είναι κλειστός για το κοινό παρακαλείστε να επικοινωνήσετε στα κινητά μας για κρατήσεις, πληροφορίες κα οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί.

Δείτε ακόμα:  Εκπαιδευτική τηλεόραση - Τα μαθήματα της Τρίτης 13 Απριλίου

Δάσκαλος Μανώλης 6977367150
Κυρία Νίκη 6934875838

Με το καλό να ανταμώσουμε και πάλι.