Ξύλο και της… αρκούδας στο κέντρο της Ραφήνας!!!


Ακόμα δεν έχει κοπάσει το σούσουρο που έχει ξεσπάσει στην πόλη εδώ και μερικές μέρες για το ξύλο που έπεσε στο κέντρο της Ραφήνας με αφορμή την άγρια κόντρα δύο μαγαζιών, προς… άγρα πελατών!


Σημασία δεν έχει ποιος επιτέθηκε πρώτος και ποιος δεύτερος, σημασία έχει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές και τέτοια περιστατικά είναι καταδικαστέα από όλους. Όταν δε, έχει να κάνει σε μια “κλειστή” κοινωνία όπως είναι αυτή της Ραφήνας που όλα μαθαίνονται και όλα συζητιούνται, μόνο κακό παράδειγμα προς αποφυγήν είναι για όλους.

Η κόντρα μεταξύ των δύο μαγαζιών υποβόσκει εδώ και πολύ καιρό με τις δύο πλευρές να φτάνουν στα άκρα το περασμένο Σάββατο. Άναυδοι έμειναν όσοι έτυχε να είναι μέρα μεσημέρι μπροστά στο άγριο ξύλο που έπεσε.

Δείτε ακόμα:  Γέρακας: Να εξασφαλιστούν υποδομές για τη στέγαση της προσχολικής αγωγής στην Μπαλάνα

Μάλιστα σύμφωνα με όσα μας είπαν άνθρωποι που ήταν εκείνη την ώρα στο… πεδίο της μάχης, ήταν και μικρά παιδιά στο σημείο αυτό. Αποσβολωμένοι άπαντες παρακολουθούσαν τις σκηνές απείρου κάλους, που εκτυλίχτηκαν μπροστά στα μαγαζιά, δίχως να καταλάβει κανείς τι συνέβη.

Πρωταγωνιστές ήταν πάντα σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες κατ΄αρχήν ο ένας εκ των ιδιοκτητών του ενός μαγαζιού και ο σερβιτόρος του άλλου μαγαζιού. Μετά “μπλέχτηκαν” και οι υπόλοιποι, ξέφυγε τελείως το πράγμα, κι έγινε της κακομοίρας.

Δείτε ακόμα:  Έκτακτο: Φωτιά τώρα στο Κορωπί (φωτό)

Κρίμα είναι πάντως και ντροπή διότι συμμετείχαν επαγγελματίες στον καβγά και μάλιστα επαγγελματίες που ασχολούνται πολλά χρόνια στον χώρο της εστίασης. Και τέτοια περιστατικά βίας είναι καταδικαστέα από όπου κι αν προέρχονται.

Πρόκειται για ένα θλιβερότατο γεγονός που προκαλεί μόνο λύπη και αποτροπιασμό, σε μια τοπική αγορά με χιλιάδες προβλήματα, που υποφέρει τα τελευταία χρόνια και μάταια προσπαθεί να ορθοποδήσει.

Το ποιος έχει δίκιο και ποιος άδικο θα τα αποφασίσουν τα αρμόδια όργανα και δεν μας αφορά. Αφορά όμως δυστυχώς την τοπική αγορά.

Δείτε ακόμα:  Αρτέμιδα: Τροχαίο στη Λεωφόρο Καραμανλή με ένα τραυματία (φωτό)

Δεν είναι άδικο να την “πληρώσουν” κι άλλοι;