Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: “Η καταδίκη αυτής της Δημοτικής Αρχής, είναι η ψήφος των δημοτών” (βίντεο)

Είναι διακεκριμένος ποινικολόγος, έχει αναλάβει πλήθος υποθέσεων που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη και σ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπάτων-Αρτέμιδας.

Ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μας μίλησε για τον λόγο που αποφάσισε να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο με την “Ανάσσα” της κας Άννας Ραφτοπούλου, το όραμά του για τον Δήμο, τα Σπάτα και την Αρτέμιδα.

Τις προτεραιότερες της παράταξης, την ποινική δίωξη κατά του κ. Μάρκου, και τα προβλήματα που υπάρχουν επί θητείας του νυν Δημάρχου, λέγοντας συγκεκριμένα: “Δεν έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση, περιμένουμε την δικαιοσύνη, όμως η καταδίκη για τον κ. Μάρκου είναι η ψήφος των πολιτών, που θα προσέλθουν στις κάλπες την 8η Οκτωβρίου”.

“Όχι άλλους ανεπάγγελτους, όχι άλλους καρεκλοκέντευρους και ανεπαρκείς. Ο κόσμος θέλει την διοίκηση του Δήμου δίπλα του, να τον ακούει και να δίνει λύσεις στα προβλήματά του. Γι αυτό είμαστε εδώ. Για τον πολίτη. Κι αυτός είναι ο στόχος της παραταξής μας”, συμπληρώνει.

Δείτε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε:

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.