Υπερταμείο: Ξεκίνησε η διαδικασία για την αλλαγή Διοίκησης στην ΕΤΑΔ

Ο νυν Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παν. Μπαλωμένος θα αναλάβει προσωρινά τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου μέχρι την εκλογή νέου, όπως αποφασίστηκε στην Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΔ η οποία πραγματοποιήθηκε χτες 28/11.

Όπως ανακοινώθηκε ο νυν Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Παν. Μπαλωμένος θα υπογράφει από κοινού με τον Πρόεδρο της ΕΤΑΔ κ. Γρ. Αναστασιάδη, με δεδομένη της λήξη της θητείας του Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Στ. Βλαστού κι ενός μη εκτελεστικού μέλους του ΔΣ, της κυρίας Χ. Βαρδακάρη.

Σημειώνεται πως ο νέος/α Διευθύνων/ουσα Σύμβουλος, θα οριστεί εντός 90 ημερών σύμφωνα με τις προδιαγραφές εταιρικής διακυβέρνησης που έχει ορίσει το Υπερταμείο.

Νέο, μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκε ο κ. Σπ. Ρουβάς, Strategy & Business Development Manager του Υπερταμείου.

«Η Διοίκηση του Υπερταμείου ευχαριστεί τον απερχόμενο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Στέφανο Βλαστό για τη συνεργασία και για το έργο το οποίο προώθησε κατά τη διάρκεια της θητείας του (Σκαραμαγκάς, Ανθοπωλεία Βουλής κ.α.), καθώς και την κ. Βαρδακάρη για τη σημαντική συμβολή της στο έργο του ΔΣ της ΕΤΑΔ» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

cnn.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.