«Υπήρχε πάντα μέσα μου ότι δε με αναγνώρισε» – Τι είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου για τον πατέρα του

Στα δύσκολα παιδικά χρόνια με τις οικονομικές δυσκολίες, για τα οποία αναγκάστηκε να δουλέψει από τα 12 του ως ηλεκτρολόγος, αλλά και για τις σχέσεις με τον πατέρα του μίλησε ο χορευτής, ηθοποιός και γνωστός χορογράφος, Δημήτρης Παπάζογλου

Καλεσμένος στο «Στούντιο 4» ήταν σήμερα, Πέμπτη (16/3), ο χορευτής, ηθοποιός και γνωστός χορογράφος, Δημήτρης Παπάζογλου, ο οποίος αναφέρθηκε, όπως και κάνουν αρκετοί προσκεκλημένοι, για τα πρώτα του βήματα, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει μέχρι να φτάσει στο σημείο που έχει φτάσει, αλλά και για προσωπικές του στιγμές, όπως ήταν οι σχέσεις με τον πατέρα του. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ένα γεγονός που τον επηρέασε από τη σχέση με τον πατέρα του, τον οποίο και είχε γνωρίσει ελάχιστα, είναι ότι δεν τον αναγνώρισε ποτέ του.

«Τον γνώρισα, αλλά ελάχιστα. Δεν έζησα μαζί του. Είχαμε ανταλλάξει λίγες κουβέντες κι αραιά. Υπήρχε πάντα μέσα μου το γεγονός ότι δεν με αναγνώρισε. Όλο αυτό που εισπράττουμε τα χωρισμένα παιδιά. Το μόνο καλό σε εμένα -τώρα μπορώ να το λέω με την πείρα της ζωής, την ηλικία και την διαδρομή που έχω κάνει- ότι ήμουν ένα χαρούμενο παιδί, μια χαρούμενη ψυχή και δεν τα πήρα όλα αυτά μέσα μου για να έχω ψυχολογικά» ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Παπάζογλου για τις σχέσεις του με τον πατέρα του.

«Εχει πεθάνει. Πήγα εγώ κι έβαλα το όνομά του. Τότε που γεννήθηκα, δεν δέχονταν να μην υπάρχει όνομα πατρός. Μετά που χρειάστηκε να βγάλω ταυτότητα, δεν ήξερα γραφειοκρατικά τι συνέβαινε κι έλεγα ωραία, αφού π.χ. τον πατέρα μου τον λένε Θανάση, θα βάλω κι εγώ Θανάσης. Το επίθετο είναι της μαμάς μου. Όταν δεν έχεις αναγνωριστεί, είναι μοιραίο. Αλλά έχω ωραίο επίθετο» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Παπάζογλου για τις επαφές του με τον πατέρα του, οι οποίες παρότι ελάχιστες ήταν κομβικές.

Σε ό,τι αφορά στα πρώτα του βήματα στον απαιτητικό χώρο του χορού, αποκάλυψε ότι πρωταρχικό του όνειρο ήταν ανέκαθεν το να γίνει χορευτής. Μάλιστα, πρόσθεσε ότι από πέντε χρονών ήταν το βασικό του όνειρο να γίνει χορευτής, αλλά οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένειά του, τον ανάγκασαν να κάνει άλλες δουλειές. Οι οικονομικές δυσκολίες τον ανάγκασαν, μάλιστα, να αρχίσει να εργάζεται ταυτόχρονα με το σχολείο από τα 12 του έτη ως ηλεκτρολόγος. Υπογράμμισε ότι η συγκεκριμένη δουλειά δεν του άρεσε καθόλου.

reader.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.