Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα Γιώργος Ζορμπάς: Γιατι το ‘χει!

Η αλήθεια είναι ότι η πολιτική και η Ιατρική μοιάζουν αρκετά. Έχουν κάτι κοινό. Την προσφορά στον συν-άνθρωπο .Η Ιατρική είναι ένα λειτούργημα που σώζει ανθρώπινες ζωές, και αλλάζει ζωές , η πολιτική μπορεί να κάνει ακριβώς το ίδιο με άλλο τρόπο.

Στα 4 χρόνια αυτά νιώθω υπερήφανος που υπηρέτησα σε θέσεις ευθύνης ( Αντιδήμαρχος υγείας, αντιπρόεδρος στην ΚΕΔΜΑ, μέλος στο τετραπολις, και μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος οικονομικών) και μπόρεσα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου σε σπουδαία έργα και αλλαγές που χρειαζόταν ο Δήμος. Η θέση του αντιδημάρχου οικονομικών σε μια περίοδο πολλών αλλαγών στα διοικητικά της χώρας αποτελεί πρόκληση για μένα, που πάντα θα έχει γνώμονα το καλό όλων των δημοτών.

Πολύ συνειδητά λοιπόν και σε αυτές τις εκλογές ζητώ την εμπιστοσύνη σας, να ολοκληρωθούν τα έργα που ξεκινήσαμε σαν παράταξη αλλά και να μπορέσω σε προσωπικό επίπεδο να συνδράμω ακόμα περισσότερο με την εμπειρία που έχω αποκτήσει.

Το πιο όμορφο κομμάτι της πολιτικής είναι η επικοινωνία με τους Ανθρώπους. Όλους. Ανεξαρτήτως τοποθέτησης και ιδεολογίας. Το πιο σημαντικό είναι να βρισκω τον κοινό τόπο, την κοινή συνιστάμενη από όπου μπορεί να υπάρξει αποτέλεσμα.

Η συνεργασία είναι για μένα το εργαλείο υλοποίησης οποιουδήποτε έργου γιατί ο στόχος είναι κοινός. Η ισότιμη εξέλιξη μεταξύ των τοπικών κοινοτήτων, η ανάπτυξη ενός σχεδίου πόλεως που θα εξυπηρετεί τον δημότη, και η απόλυτη διαφάνεια και ορθή επένδυση των δημοτικών κονδυλίων

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.