Υπόθεση 12χρονης: Προφυλακιστέοι ακόμα δύο κατηγορούμενοι – Για συμπληρωματική κατάθεση ο Μίχος

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνουν ακόμα δύο κατηγορούμενοι άνδρες για γενετήσιες πράξεις με τη 12χρονη στα Σεπόλια.

Πρόκειται για δυο πρόσωπα που έλαβαν κλήση από την ανακρίτρια μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης στις 3 Φεβρουαρίου. Τέσσερα ακόμη πρόσωπα έχουν λάβει κλήσεις σε απολογία μεταξύ των οποίων και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης, ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για απολογηθεί την Παρασκευή.

Στο μεταξύ, σε συμπληρωματική απολογία καλείται στις 2 Μαρτίου ο 54χρονος Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο.

Τι λέει ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής

Στην πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της, η 12χρονη από τα Σεπόλια κατονόμασε 13 συνολικά άτομα. Έντεκα από αυτά ταυτοποιήθηκαν, ενώ οι πέντε κλήθηκαν στην ανακρίτρια, με τους τέσσερις να κρίνονται τελικώς προφυλακιστέοι. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να περάσουν από τον ανακριτή 6 ακόμα άτομα μεταξύ των οποίων και ο πρώην διαιτητής Α’ Εθνικής.

Ο ίδιος απάντησε στις φήμες για το πρόσωπό του και μάλιστα επωνύμως μέσω τηλεοπτικής εκπομπής. Έτσι, ο Φίλιππος Ντόβας επωνύμως έδωσε τη δική του εκδοχή. Χαρακτηριστικά, ο ίδιος υποστήριξε: «Έχω χρέος να πω δυο κουβέντες για όσα με κατηγορούν. Ενημερώνω το πανελλήνιο ότι ξέρω την οικογένεια περισσότερα από 20 χρόνια. Το κοριτσάκι το ήξερα από μωρό και τη μητέρα της και τα άλλα παιδιά. Το κοριτσάκι από πέρσι ήρθε με τη γιαγιά και είχαμε μια γνωριμία με όλους και το συμβούλευα, του έδινα κατευθύνσεις, μας ζητούσε και μία οικονομική βοήθεια 2-3 ευρώ για να πάρουν κάτι με τα αδέρφια της και σήμερα έρχονται και με κατηγορούν για τη γνωριμία που είχα με το παιδάκι.

Να μην μου λένε ότι έχει υπάρξει βιασμός, να μην μου λένε ότι την έχω ακουμπήσει κι εγώ να πρέπει να περάσω από ανάκριση. Στη δικογραφία που έχει πολλές ασάφειες, αισθάνομαι πολύ όμορφα που βγαίνω και τα λέω στον κόσμο. Μπορώ να αναλύσω την κατάθεση του κοριτσιού πρόταση με πρόταση. Εγώ με τον Μίχο έχω να μιλήσω από το 2019 όταν δεν μου φέρθηκε, όπως έπρεπε, στον προεκλογικό μου αγώνα. Δεν θέλω να πω ονόματα, αλλά όταν μου ζήτησε κάτι εγώ προσφέρθηκα και τον βοήθησα. Και όταν ήταν να με βοηθήσουν με τον άλλο συνυποψήφιο με αγνόησαν κι εκεί του έκοψαν και την καλημέρα. Το λέω δημόσια».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.