Υπόθεση εμπορίας βρεφών στα Χανιά: Ολοκληρώθηκαν οι γεννήσεις παρένθετων μητέρων στο Νοσοκομείο Χανίων

Αποκαλύψεις έρχονται καθημερινά στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την σκοτεινή υπόθεση εμπορίας βρεφών που συγκλονίζει τα Χανιά, καθώς ολοκληρώθηκαν οι γεννήσεις παρένθετων μητέρων στο Νοσοκομείο Χανίων.

Την ίδια ώρα όμως κορυφώνεται και η αγωνία για ζευγάρια τα οποία περιμένουν να αποκτήσουν ένα μωράκι μέσω της Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής των Χανίων, στελέχη της οποίας έχουν προφυλακιστεί με βαριές κατηγορίες.

Πιο αναλυτικά, στην μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Χανίων ολοκληρώθηκαν οι γεννήσεις έξι παρένθετων μητέρων οι οποίες έφεραν στο φως της ζωής συνολικά 9 νεογνά. Οι μητέρες παραμένουν φιλοξενούμενες στην Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική και τα νεογνά – αν και είναι απόλυτα υγιή – φιλοξενούνται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews η εξέταση των δειγμάτων DNA από τα νεογνά και τους υποψήφιους γονείς έχει ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα παραδόθηκαν στην Εισαγγελία Χανίων.Unmute Μετά από εξέταση των φακέλων οι Δικαστικές αρχές – πιθανόν και εντός της ημέρας – αναμένεται να αποφασίσουν για το αν το DNA των νεογνών ταυτίζεται με το DNA των υποψήφιων γονέων και τι μέλλει γενέσθαι.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.