Υπόθεση Lamanif: Ποτέ δεν εκβίασα κανέναν, λέει η 30χρονη (βίντεο)

Με τηλεφωνική σύνδεση μίλησε το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι», ο δικηγόρος της 30χρονης γυναίκας που κατηγορείται ότι δημοσίευσε το ροζ βίντεο με τον Lamanif.

Ο δικηγόρος της 30χρονης, Μιχάλης Βέρρος θέλησε να πάρει θέση σε όσα ακούγονται, καθώς και να υπερασπιστεί την πελάτισσα του.

«Η υπόθεση είναι στο στάδιο της έρευνας και ούτε καν στην προανάκριση. Αυτό είναι μία ανακρίβεια δεν υπάρχει καμία ιδιαίτερη σεξουαλική προτίμηση, είναι ένα σκεύασμα δικό του, ένα ψέμα που το είπε για λόγους δημοσιότητας. Την ίδια ημέρα της εξαφάνισης του κυκλοφόρησε ένα τραγούδι και αφού είναι πολύ νέος το τραγούδι θα έπρεπε να είχε λίγες χιλιάδες και σήμερα έχει εκατομμύρια».

Μάλιστα ο κύριος Βέρρος απάντησε και για το κύκλωμα στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται η 30χρονη πελάτισσα του.

Δείτε ακόμα:  Κλείνει η Alitalia - Έρχεται η 'Ιta'

«Δεν μπορεί να έρχεται και να καταγγέλλει κυκλώματα με αφέντρες ενώ δεν ισχύει τίποτα από αυτά. Φυσικά κανένας δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του σε μία τέτοια προσωπική του στιγμή, στο διαδίκτυο. Σαν αδίκημα πρέπει να υπάρχει η προϋπόθεση ότι δεν υπήρχε η θέληση του, η πελάτισσα μου το έδωσε σε ένα φίλο. Αυτά τα παιδιά ήταν 3-4 ημέρες μαζί και δεν υπήρχε λεπτό που να μην το βιντεοσκοπούσαν. Υπήρχε συναίνεση από τον ράπερ. Ο ράπερ την πίεζε να βγάλουν και άλλο βίντεο, ο διασυρμός είναι και για τους δύο. Εμείς δεχόμαστε την ευθύνη, έκανε λάθος που έδωσε το βίντεο, η ίδια ενδιαφέρθηκε μετά την εξαφάνιση δεν το άφησε έτσι. Φυσικά δεν ήθελε να προκαλέσει αναταραχή και να δημιουργήσει πρόβλημα σε αυτό τον άνθρωπο…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Βέρρος.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε από κορονοϊό ο γιατρός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσιτουρίδης

alter-info.gr