Υπόθεση Novartis: 14 ώρες κατέθεσε ο Σάμπυ Μιωνή

Δυο «επισκέψεις» στον Άρειο Πάγο και συνολικά 14 ώρες διήρκησε η κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Novartis με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να κατέθεσε νέα στοιχεία που ενισχύουν τον ισχυρισμό του ότι στοχοποιήθηκε ο ίδιος και ο συνέταιρος του «για χρηματικούς λόγους» αλλά και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου «για λόγους πολιτικούς, ένεκα της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη».

Ο κ. Μιωνή, μάλιστα, εμφανίζεται να έχει καταθέσει στην αρμόδια ανακρίτρια αποκαλυπτικό διάλογο με δικηγόρο, φίλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης που σύμφωνα με τον ίδιο επιβεβαιώνει με τις αναφορές του τις καταγγελίες που έχει κάνει.

Επιπλέον, ο επιχειρηματίας φέρεται να έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση» στην οποία ήταν επικεφαλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και μέλη της ένας εκδότης, δυο δημοσιογράφοι και ένας δικηγόρος ενώ κατέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία, όπως υποστηρίζει, αναδεικνύουν τον ρόλο των Εισαγγελέων Διαφθοράς για τους οποίους ζήτησε να ερευνηθεί.

newsbeast.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.