Υπόθεση βιασμού 24χρονης: «Δεν φοβάμαι κάτι», λέει ο άνδρας που κάλεσε την Γεωργία στο πάρτι

Σε μία λιτή δήλωση, προχώρησε ο άνδρας που προσκάλεσε την Γεωργία Μπίκα στο πάρτι σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο η 24χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της

Με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα. Ένα σημείο «κλειδί» ήταν οι τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης, οι οποίες είχαν σταλεί σε ειδικό εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξετάσεις έχουν βγει και τα αποτελέσματα θα καταφτάσουν από ώρα σε ώρα στη Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο βήμα είναι να φτάσουν στα χέρια του τμήματος εγκληματολογίας και τοξικολογίας του ΑΠΘ, που είχε κάνει τις πρώτες εξετάσεις και από εκεί να καταλήξουν στις αρμόδιες Αρχές. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ρίξουν «φως» στο κατά πόσο στην 24χρονη χορηγήθηκε, εν αγνοία της όπως έχει υποστηρίξει, ουσία που βοήθησε στο να μην έχει αισθήσεις και να πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σύμφωνα με την καταγγελία της.

Την ίδια ώρα, ενδιαφέρον προκαλεί η πρώτη αντίδραση του φερόμενου ως διοργανωτή του πάρτι το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς. O άνδρας που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι δήλωσε στον Alpha ερωτώμενος την υπόθεση: «Δεν έχω να δηλώσω κάτι, δεν φοβάμαι κάτι».

newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.