Υρώ Μανέ: Η κόρη της είναι χορεύτρια και… είναι μία κούκλα – Δες την και θα τα χάσεις!

Η Υρώ Μανέ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2nigh Show και μίλησε μεταξύ άλλων και για την μονάκριβη κόρη της, την Φαίδρα Νταϊόγλου που είναι χορεύτρια και είναι καλλονή!

Η ηθοποιός τόνισε ότι η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1990 στο «Ζητώ γνωριμία» με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, όταν ακόμα τα μαλλιά της ήταν καστανά σκούρα και προβλήθηκε και απόσπασμα στην εκπομπή του Γρηγόρη. Στη συνέχεια το γύρισε στο κόκκινο και από το 2003 ξεκίνησε να το γυρίζει στο ξανθό για τις ανάγκες ενός ρόλου.

Και υπογράμμισε η Υρώ Μανέ: «Θα ήταν τελείως διαφορετική η ζωή αν δεν υπήρχε η κόρη μου. Εκεί συμπυκνώνεται το άπαν. Έχω μια πορεία πολύ καλή, ο κόσμος με έχει τιμήσει με την αγάπη του, έχω ευτυχήσει που έκανα καλές δουλειές, αλλά όλα εκεί γυρίζουν. Όταν έρχεται ένα παιδί στη ζωή σου και κλειδώνουν σκέψεις και αξίες, ανοίγονται άλλοι δρόμοι. Θα μου άρεσε πολύ να ακούσω τη λέξη “γιαγιά”. Η κόρη μου είναι 23 ετών, θα επιλέξει τι θα κάνει στη ζωή της εκείνη»!

Δείτε ακόμα:  Μαίρη Μπάρκουλη – «Ο Νίκος δούλευε στα μνημόσυνα για να βγάλει τον Ανδρέα από το γηροκομείο»

«Δεν ευχόμουν να γίνει ηθοποιός, αλλά ήξερα θα ασχοληθεί με την τέχνη. Έβλεπα κι εγώ στα 4 της τι θέλει και την οδήγησα σε σχολή χορού και τώρα είναι και στο Πάντειο. Όταν η Φαίδρα τελείωνε το δημοτικό είχαν την ανάγκη να την υποστηρίξω. Δεν είχα και καμία σοβαρή πρόταση τότε. Δεν άφησα την καριέρα μου. Πήραν την πορεία τους τα πράγματα», πρόσθεσε η ηθοποιός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Και υπογράμμισε: «Με τον άνδρα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Με έχει αντέξει ο άνθρωπος γιατί η δουλειά που κάνω δεν είναι εύκολη…»!

Δείτε ακόμα:  Βάνα Μπάρμπα: Η νέα αναφορά στον Φιλιππίδη και η αποκάλυψη για την παρενόχληση που δέχτηκε (βίντεο)

Δες παρακάτω όλα όσα είπε η Υρώ Μανέ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά τις φωτογραφίες με την κούκλα κόρη της και θα τα χάσεις!

gossip-tv.gr