Ζάιχ Μπολσονάρο: «Ναι θα έτρωγα ανθρώπινο κρέας, δεν έχω πρόβλημα»

Ο Ζαΐρ Μπολσονάρο δεν φημίζεται για τα δημοκρατικά του αισθήματα.

«Θα έτρωγα έναν ιθαγενή, κανένα πρόβλημα», λέει μπροστά στον φακό ο Ζαΐρ Μπολσονάρο σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ξένο δημοσιογράφο το 2016 περιγράφοντας ένα ταξίδι που είχε κάνει σε κοινότητα ιθαγενών όπου του πρόσφεραν ανθρώπινο κρέας.

Οι εκπρόσωποι των ιθαγενών της φυλής των Γιανομάμι, ωστόσο διαψεύδουν τον Μπολσονάρο λέγοντας ότι δεν προβαίνουν σε τέτοιου είδους αποτρόπαιες πράξεις.

Περιγράφοντας την κατάσταση που αντίκρισε στο ταξίδι του στην Αϊτή, ο Μπολσονάρο μίλησε υποτιμητικά για τις γυναίκες λέγοντας ότι δίνουν σε όλους το κορμί τους και έφτασε στους Γιανομάμι μια φυλή στον Αμαζόνιο λέγοντας:

«Μια φορά βρέθηκα στο Σουρουκούρου και πέθανε ένας ιθαγενής και τον μαγείρεψαν. Τους μαγειρεύουν. Είναι στην κουλτούρα τους».

Ο δημοσιογράφος σοκάρεται και του λέει: «Τα πτώματα;»

«Ναι, τα πτώματα», απαντά ο Μπολσονάρο.

«Όχι για να τα φάνε όμως ε;», λέει ο απελπισμένος δημοσιογράφος.

«Ναι, για να τα φάνε. Τα μαγειρεύουν για δυο με τρεις ημέρες και συνοδεύουν το ανθρώπινο κρέας με μπανάνες. Ήθελα να δω να μαγειρεύουν έναν ιθαγενή, αλλά ένας τύπος μου είπε ότι αν πας, πρέπει και να φας. θα φάω, είπα αλλά κανείς άλλος από την συνοδεία μου δεν ήθελε να πάμε και έτσι δεν πήγα. Πάντως, θα έτρωγα έναν ιθαγενή, κανένα πρόβλημα, είναι η κουλτούρα τους», είπε και τα σχόλια περιττεύουν.

megatv.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.