Ζευγάρι κατέβηκε μαζί με τον σκύλο του από αεροπλάνο ενώ αυτό κινείτο στον αεροδιάδρομο! (video)

Μια αν μη τη άλλο θεαματική έξοδο έκανε ένα ζευγάρι μαζί με τον σκύλο του όταν ελάχιστα λεπτά πριν την απογείωση βγήκαν από το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν χρησιμοποιώντας την έξοδο κινδύνου.

Οι δύο επιβάτες και το κατοικίδιό τους είχαν επιβιβαστεί στο αεροσκάφος της Delta Airlines με σκοπό να πραγματοποιήσουν την πτήση Νέα Υόρκη – Ατλάντα.

Ξαφνικά ένας από τους δύο άνοιξε την πόρτα της καμπίνας και ενεργοποίησε το σύστημα ολίσθησης για να βγει από το αεροπλάνο την ώρα που το αεροσκάφος προχωρούσε στον αεροδιάδρομο του αεροδρομίου της LaGuardia.

Μαζί με το ζευγάρι κατέβηκε και ο σκύλος τους.

Δείτε ακόμα:  Χρυσοχοΐδης: Βελτιωμένη εικόνα της πυρκαγιάς στην Αχαΐα - Την περιορίσαμε στα χθεσινά της όρια

Τώρα ο 31χρονος Αντόνιο Μάρντοκ και η 23χρονη Μπριάνα Γκρέκο, από τη Φλόριντα, αντιμετωπίζουν αυστηρές κατηγορίες.

Κατά την επιβίβασή του στο αεροσκάφος το ζευγάρι είχε αλλάξει αρκετές φορές θέση μέσα στο αεροσκάφος, ζητώντας εξυπηρέτηση από τους συνεπιβάτες λόγω του όγκου του σκύλου.

Οι συνεπιβάτες τους τους χαρακτήρισαν ευγενικούς και «γλυκομίλητους».

Μία αεροσυνοδός δήλωσε πως είδε το ζευγάρι να πηγαινοέρχεται αρκετές φορές στον διάδρομο του αεροπλάνου ενώ άκουσε τον άνδρα να λέει: «Πρέπει να κατέβω από το αεροσκάφος, δεν θέλω να κάθομαι εδώ, θα ανοίξω την πόρτα».

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος που αγνοούνταν

Σύμφωνα με τους αεροσυνοδούς, το ζευγάρι οδηγήθηκε στην επικίνδυνη αυτή κίνηση απρόκλητα, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι στην καμπίνα.

Ο άνδρας αργότερα προσπάθησε να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά του λέγοντας ότι αισθάνθηκε την ανάγκη να κατέβει καθώς ήταν κινδύνευε να χάσει τον έλεγχο.

cnn.gr