Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη 2 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Οι πιέσεις στην εργασία σας θα σας αναγκάσουν ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις εν μέσω εξελίξεων. Τα οικονομικά σας θα παραμείνουν σταθερά. Η αισθηματική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα, αλλά δεν προμηνύονται αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα είστε περισσότερο υπεύθυνοι στην εργασία σας και θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις. Σταθερά θα είναι τα οικονομικά σας, χωρίς όμως να σας απασχολήσουν. Ο σύντροφός σας θα γίνει περισσότερο απαιτητικός απέναντί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αποφύγετε τις επαγγελματικές συμφωνίες αυτές τις ημέρες. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις θα σας προσθέσουν νευρικότητα και εκνευρισμό. Θα αποφασίσετε να ανανεώσετε την αισθηματική σας ζωή, αλλά θα είναι επιθετική η συμπεριφορά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ηρεμία θα επανέλθει στο εργασιακό σας περιβάλλον, αλλά δεν θα πρέπει να ρίξετε τους ρυθμούς σας. Τα οικονομικά σας θα ακολουθήσουν μια σταθερή, ανοδική πορεία. Ο σύντροφός σας θα σας εκφράσει τα επαγγελματικά του σχέδια.

ΛΕΩΝ
Οι επαγγελματικές ευκαιρίες που περιμένατε τελικά θα φτάσουν αυτές τις ημέρες. Μια καλή επαγγελματική συμφωνία θα σας βελτιώσει τα οικονομικά σας. Θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την σχέση σας, αλλά δεν θα έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η επαγγελματική σας στασιμότητα θα σας αναγκάσει να κυνηγήσετε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν και θα ζητήσετε βοήθεια. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει.

ΖΥΓΟΣ
Μικρές εντάσεις στην εργασία σας θα σας φέρουν αντιμέτωπους με τους συναδέλφους σας. Οι υποχρεώσεις της περιόδους αυτής θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Η αισθηματική σας ζωή θα έχει μικρές εντάσεις, αλλά χωρίς αρνητικές συνέπειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα καταφέρετε να βάλετε σε μια σειρά τα επαγγελματικά σας και λύσετε διαφορές με συνεργάτες σας. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά με μια ανοδική τάση. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει, αλλά δεν θα σας πείσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι επαγγελματικές σας προσπάθειες τελικά θα σας βγουν σε καλό και θα καταφέρετε να μονιμοποιήσετε τη θέση σας. Η οικονομική σας στασιμότητα θα σας απασχολήσει. Ο σύντροφός σας θα είναι περισσότερο πιεστικός για την πορεία της σχέσης σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Θα προσπαθήσετε να αλλάξετε πολλά στην εργασία σας και να λύσετε δύσκολες καταστάσεις. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αλλά με περικοπές και αλλαγές. Η αισθηματική σας ζωή θα σταθεροποιηθεί και θα σας ανοιχθούν νέες προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι καλή περίοδος για αλλαγές και θα πρέπει να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Τα οικονομικά σας θα σας αναστατώσουν, αλλά δεν θα μπορέσετε να κάνετε πολλά. Ο σύντροφός σας θα φέρει στην επιφάνεια παλαιά προβλήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Η ρουτίνα της εργασία σας θα σας φέρει μια αρνητική αποδοτικότητα και εντάσεις με συναδέλφους σας. Παλαιές υποχρεώσεις θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Θα σας προβληματίσει η πορεία της αισθηματικής σας ζωής και θα πλησιάσετε αγαπημένο σας πρόσωπο.

Πηγή: astrologio.gr