Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Τετάρτη 1 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ
Θα αντιμετωπίσετε μικρές εντάσεις στην εργασία σας και θα προσπαθήσετε να βάλετε σε μια σειρά τα πράγματα. Οι οικονομικές σας ανασφάλειες θα σας ωθήσουν σε παράτολμες κινήσεις. Ο σύντροφός σας θα είναι απαιτητικός με τη σχέση σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μικρές εργασιακές δυσκολίες θα φέρουν στην επιφάνεια παρεξηγήσεις από το παρελθόν. Θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά χωρίς επιτυχία. Η αισθηματική σας ζωή θα σας προβληματίσει και θα προσπαθήσετε να αλλάξετε τη στάση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η στασιμότητα στην εργασία σας θα σας αναγκάσει να πραγματοποιήσετε κινήσεις, αλλά χωρίς σίγουρα αποτελέσματα. Τα οικονομικά σας θα είναι σταθερά, αλλά με δυσκολίες. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας βοηθήσει σε ένα οικογενειακό σας ζήτημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η οικογενειακή ηρεμία θα σας απασχολήσει αυτήν την περίοδο και θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε οριακό σημείο. Ο σύντροφός σας θα είναι γεμάτος γκρίνιες χωρίς όμως πραγματική αιτία.

ΛΕΩΝ
Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα σας φέρει σε επαφή με δυνατές γνωριμίες. Τα οικονομικά σας θα ενισχυθούν αναπάντεχα και θα σας δώσουν λύσεις. ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει και θα σας εκφράσει τα συναισθήματά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι παρεξηγήσεις στην εργασία σας θα λυθούν και το καλό κλίμα θα επανέλθει. Οι οικονομικές δυσκολίες θα σας αναγκάσουν να αναβάλλετε μερικά σχέδιά σας. Ο σύντροφός θα είναι τρυφερός απέναντί σας και θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί.

ΖΥΓΟΣ
Αν και οι δυσκολίες στην εργασία σας σας φέρνουν σε αδιέξοδα, θα αναγκαστείτε να βρείτε λύσεις, αλλά θα είναι προσωρινές. Τα οικονομικά σας θα κινηθούν στα ίδια επίπεδα. Η αισθηματική σας ζωή θα χρειαστεί προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πτώση της εργασίας σας θα σας ηρεμίσει ανασφάλειες, αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείτε. Μικρές αγορές τελικά θα αποδειχθούν ζημιογόνες. Μια νέα γνωριμία θα σας βάλει σε σκέψεις και θα ανακαλύψετε τι συμβαίνει στο παρασκήνιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα προσπαθήσετε να διεκδικήσετε εργασιακά αυτά που σας ανήκουν αλλά χωρίς αποτέλεσμα. ένα ταξίδι σας θα αναβληθεί. Ο σύντροφός σας θα είναι απαιτητικός με τη σχέση σας και θα σας φέρει έντονες συγκρούσεις και διαφωνίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Μια νέα συνεργασία θα σας φέρει σε αντίθεση με τους στόχους σας. Θα προσπαθήσετε να βάλετε μια σειρά στις οικονομικές σας υποχρεώσεις, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. ο σύντροφός σας θα είναι αδιάφορος με τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Νέες αλλαγές στην οργάνωση της εργασίας σας τελικά θα σας φέρουν κέρδος. Αναπάντεχες πηγές εισοδήματος θα σας λύσουν προσωρινά οικονομικές δυσκολίες. Ο σύντροφός σας θα προσπαθήσει να επιλύσει ένα οικογενειακό του ζήτημα.

ΙΧΘΕΙΣ
Θα αποφασίσετε να βρείτε λίγες ημέρες ανάπαυλας και ξεκούρασης. Στα οικονομικά σας θα χρειαστείτε βοήθεια και θα σας τη δώσει ένα κοντινό σας πρόσωπο. Η αισθηματική σας ζωή θα ανανεωθεί αλλά θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε τη στάση σας.

Πηγή: astrologio.gr