Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η πρώτη εμφάνισή της μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο (βίντεο)

Εξιτήριο πήρε την Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου η Ζωζώ Σαπουντζάκη από το νοσοκομείο .

Η εκπομπή, Το πρωινό πρόβαλε βίντεο με την πρώτη εμφάνιση της ηθοποιού μετά το εξιτήριο που πήρε.

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη ευδιάθετη και ντυμένη στα ροζ έστειλε το μήνυμά της σε όλους τους φίλους και θαυμαστές της.

«Είμαι καλά», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη μιλώντας στην κάμερα του κινητού του συνεργάτη της Χάρη Αργυρού στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους υποστήριζαν πως η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

Να σας θυμίσουμε ότι ίδια μέσα από το νοσοκομείο, είχε μιλήσει στην Espresso και ξεκαθάρισε:«Το έχω πει και σε προηγούμενες συνεντεύξεις μου, το λέω και τώρα, ότι καλύτερο από συγγενείς και οικογένειά μου είναι η Σταυρίνα (σ.σ. Ευστρατιάδη) και ο Χάρης (σ.σ. Αργυρός)! Οτιδήποτε άλλο ακούγεται και γράφεται δεν είναι αληθινό. Οι δημοσιεύσεις που σήμερα επαναλαμβάνονται αναφέρονται σε δηλώσεις που είχα κάνει δέκα χρόνια πριν. Τον καιρό του Νώε! Από τότε έως σήμερα άλλαξαν πολλά και ήρθαν στα πράγματα τα πάνω κάτω. Όταν έκανα εκείνες τις δηλώσεις, δεν είχε καν καεί το σπίτι στην Κινέττα. Η ζωή μου ήταν διαφορετική και τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν είχαν συμβεί.

Αυτές τις ημέρες που βρέθηκα στο νοσοκομείο τα δύο μου αγαπημένα πρόσωπα, η Σταυρίνα και ο Χάρης, δεν έλειψαν δευτερόλεπτο από κοντά μου. Ασφαλώς ο αγαπημένος της ζωής και της καρδιάς μου είναι ο Πύρρος μου. Με χαρά περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω σπίτι μου και στην καθημερινότητά μου».

Και ξεκαθαρίζει: «Καταρχάς δεν θα έπρεπε να γράφονται τέτοια πράγματα. Είμαι ζωντανή, είμαι υγιής, ξεπέρασα την αιφνίδια περιπέτεια της υγείας μου, ενώ κάποιοι θέλησαν να με παρουσιάσουν προ του τέλους. Ντροπή τους! Με λένε Ζωζώ. Δηλαδή, δύο φορές ζω. Και δεν έχω σκοπό να μιλήσω για κληρονόμους, παρά μόνο για ανθρώπους που τους έχω οικογένειά μου. Την Σταυρίνα και τον Χάρη μου, που δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου και τον αγαπημένο της ζωής μου, τον Πύρρο μου».

gossip-tv.gr

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.