Ο Νότης έδειρε το αγόρι της κόρης του!

u039du03ccu03c4u03b7u03c2

Έξαλλος ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του και έριξε στον σύντροφο της κόρης του ένα… χαστούκι που θα το θυμάται για πολύ καιρό ακόμα.

notis2 0
Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, ο η κόρη του τραγουδιστή, Αφροδίτη Σφακιανάκη, είχε μια σχέση με ένα αγόρι, η οποία όμως δεν πήγε καλά και εκείνη θέλησε να χωρίσουν.

Εκείνος όμως δεν δέχτηκε και τόσο καλά τον χωρισμό αυτό και συνέχισε να την παρενοχλεί και να της ασκεί πίεση.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι γνωστό πως έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά του. Όταν λοιπόν πληροφορήθηκε το τι γινόταν, συνέβη και το περιστατικό που προκάλεσε… σούσουρο στα νότια προάστια. Ήταν ένα επεισόδιο που έγινε σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του περιοδικού μεταξύ του Σφακιανάκη και του πρώην αγοριού της κόρης του. Η κόρη του Νότη για ένα διάστημα βίωσε την δική της «κόλαση» και ο δημοφιλής τραγουδιστής που χαρακτηρίζεται για το έκρυθμο του χαρακτήρα του, δεν θα μπορούσε να αφήσει την κατάσταση να συνεχιστεί έτσι. Στη συνάντηση που είχε με το αγόρι αυτό, το οποίο κατάφερε να τον πετύχει στο δρόμο, τα πράγματα… ξέφυγαν, όταν το αγόρι προσπάθησε να του επιτεθεί φραστικά. Εκείνος του έριξε ένα χαστούκι που σίγουρα θα το θυμάται σε όλη του την ζωή.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.