Πρόσκληση για εθελοντισμό από τη Φανή Ψαθά

Πρόσκληση-πρόκληση απευθύνει η Ολυμπιονίκης Φανή Ψαθά για συμμετοχή στην εθελοντική ομάδα Let’s do it Greece.

poseidon1

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προσπάθεια που κάνουμε και σας προτείνουμε να συμμετέχετε στη δράση και να γίνετε μέλη στην μεγάλη εθελοντική μας ομάδα” λέει η Φανή και συμπληρώνει:

“Ελάτε να δημιουργήσουμε μια ομάδα εργασίας στην περιοχή μας και να μοιραστούμε ρόλους και συναισθήματα. Είναι σημαντικό να διαδώσουμε το μήνυμά μας και να συνεργαστούμε και με άλλους φορείς της περιοχής μας, γιατί σε κάποιους μπορεί να μην έχει φτάσει η πληροφορία για το Let’s do it Greece, και όμως μπορεί να θέλουν να συμμετέχουν”

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας http://www.letsdoitgreece.org/ για να λαμβάνετε όλες τις ενημερώσεις και για να αναρτηθούν οι ονομασίες των φορέων στο χάρτη με τις συμμετοχές.

poseidon2

Το ”Let’s do it World” αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με συμμετοχή 108 χωρών και 8.000.000 εθελοντών.

Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Φανή Ψαθά

τηλ. 6974410136

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.