Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε κάτοικος του Πικερμίου, αναδεικνύοντας ένα χρόνιο πρόβλημα καθημερινότητας που ταλανίζει την οδό Ολυμπιονικών. Όπως αποτυπώνεται και στη σχετική φωτογραφία, ο δρόμος μετατρέπεται καθημερινά σε έναν άτυπο, άναρχο χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα η διέλευση των οχημάτων να καθίσταται από εξαιρετικά δυσχερής έως αδύνατη.
Σύμφωνα με την καταγγελία, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, επηρεάζοντας άμεσα τη ζωή περίπου 100 διαμενόντων στην περιοχή. Το πρόβλημα οξύνεται δραματικά κατά τις βραδινές ώρες και κυρίως τις Παρασκευές
Το μπαλάκι των ευθυνών και η αδράνεια των αρχών
Οι απεγνωσμένοι κάτοικοι έχουν απευθυνθεί επανειλημμένα στις αρμόδιες αρχές, χωρίς ωστόσο να βρουν ανταπόκριση.
Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει ενημερωθεί επίσημα εδώ και τουλάχιστον έξι μήνες. Εντούτοις, μέχρι σήμερα δεν έχει ληφθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας ή την αστυνόμευση του σημείου.
«Κάθε μέρα, και ειδικά τις Παρασκευές, δεν μπορούμε να πάμε στα σπίτια μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο καταγγέλλων.
Στην ανάρτησή του, ο κάτοικος αφήνει αιχμές για τις σχέσεις των τοπικών αρχόντων σημειώνοντας με νόημα πως φαίνεται να είναι πιο δυνατές από τα δικαιώματα των δημοτών























































