Τα μεγάλα οπίσθια, κάνουν μεγάλο καλό στην υγεία

Kolara

Είμαστε σίγουροι ότι και εσύ πολλές φορές έχεις σκεφτεί που στο καλό αντλούν έμπνευση οι ερευνητές και κάνουν μελέτες για ένα σωρό περίεργα πράγματα. Αυτή τη φορά όμως, την απάντηση την ξέρουμε

Δε μπορεί να είναι άλλη από την τελευταία μόδα: τα μεγάλα οπίσθια. Σαν αυτά της Kim Kardashian ή της Nicki Minaj, ας πούμε.

Θέμα της έρευνας του University of Oxford ήταν ακριβώς το μέγεθος της γυναικείας… όπισθεν. Έχει κάποια επίδραση στην υγεία, ψυχική και σωματική; Ναι, συμπέραναν οι ειδικοί.

Από τα στοιχεία που αναλύθηκαν προέκυψε ότι τα μεγάλα οπίσθια κάνουν καλό στην υγεία και στον εγκέφαλο. Συγκεκριμένα, όσοι από τους συμμετέχοντες είχαν μια δόση λίπους παραπάνω στους γλουτούς, είχαν μεγαλύτερες πιθανότητες να παράγουν ορμόνες που μεταβολίζουν τη ζάχαρη και άρα λιγότερες πιθανότητες να έχουν υψηλή χοληστερόλη, καρδιακά νοσήματα και διαβήτη. Αντίθετα, η κοιλιά ή κοιλίτσα διαπιστώθηκε ότι δεν είναι τόσο αθώα και είναι κακό σημάδι για την υγεία.Οι ειδικοί διαπίστωσαν επίσης ότι όσοι έχουν μεγαλύτερα οπίσθια είναι πιθανό να έχουν μια μεγαλύτερη ζωή και να έχουν υψηλό δείκτη νοημοσύνης.

Προσοχή, προσοχή! Η έρευνα αφορά τα φυσικά πλούσια οπίσθια και όχι εκείνα που χτίζονται με πλαστικέ..

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.