Έκαψαν τον βασιλιά Καρνάβαλο στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα

Με όπλα το κέφι, η δημιουργική έκφραση, το δυνατό χρώμα και περίσσευμα φαντασίας και η αγάπη στη διατήρηση της παράδοσης του τόπου, είναι η κινητήριος δύναμη, to αντίδοτο στη δύσκολη καθημερινότητα οι κάτοικοι στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα διοργάνωσαν τις φετινές εκδηλώσεις της Αποκριάς.

Μια γιορτή για όλες τις ηλικίες και προτιμήσεις που συνδυάζει αρμονικά τις παραδόσεις με τις σύγχρονες ιδέες, που περιλαμβάνει ελκυστικές εκδηλώσεις χαρίζοντας μια ανάσα αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους.

Να πούμε ότι οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος στηρίζονται στην εθελοντική, ενεργό και πολύτιμη συμμετοχή σχολείων, εκπαιδευτικών των Σπάτων και της Αρτέμιδος, φορέων, Συλλόγων, επιχειρηματιών και πολιτών με μεράκι και διάθεση προσφοράς. Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος «ο ΞΕΝΟΦΩΝ».

Η προσπάθεια αυτή φιλοδοξεί να δώσει ελπίδα και χαρά στα παιδιά του Δήμου, σε όλους τους δημότες, τους φίλους αλλά και τους επισκέπτες των Σπάτων και της Αρτέμιδος.

karnabali loutsa2

karnabali loutsa3

karnabali loutsa4

karnabali loutsa5

karnabali loutsa6

karnabali loutsa7

karnabali loutsa8

karnabali loutsa9

karnabali loutsa10

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.