Διαδικασίες διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ ανοίγει ο Βενιζέλος

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος θα ανοίξει τις διαδικασίες της διαδοχής του αμέσως μετά το τέλος των κοινοβουλευτικών διαδικασιών, που θα ολοκληρωθούν με την ψήφο εμπιστοσύνης της νέας κυβέρνησης.

Μετά από αυτό θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ στο οποίο θα τεθεί θέμα ηγεσίας. Το συνέδριο προσδιορίζεται για τις αρχές Μαρτίου, με πιθανότερη ημερομηνία την 4η Μαρτίου, αν και κάποια στελέχη θεωρούν πως θα πρέπει να καθυστερήσει και να προγραμματιστεί για αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το “παρών” στις διαδικασίες διαδοχής θα δηλώσει ο Ανδρέας Λοβέρδος. Επιπλέον θεωρείται βέβαιο ότι ενδιαφέρεται εξίσου και η Φώφη Γεννηματά.
Για τη θέση του προέδρου, εφ’ όσον ανοίξουν οι διαδικασίες διαδοχής του Ευάγγελου Βενιζέλου, θεωρείται βέβαιο ότι θα ενδιαφερθούν και εκπρόσωποι από τη νέα γένια όπως ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ενδεχομένως ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πάντως σύμφωνα με συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν ισχύει η φημολογία περί παραίτησής του. Αντίθετα, την Πέμπτη θα συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα και το επόμενο διάστημα το κόμμα θα προχωρήσει συντεταγμένα στο συνέδριό του, όπως ανακοίνωσε ο κ. Βενιζέλος το βράδυ της Κυριακής. Εκεί θα συζητηθούν όλα τα ανοιχτά ζητήματα και μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται και το θέμα της ηγεσίας.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.