Η μικρή κόρη της Βίκυς Λέανδρος σε ταινία με τον Μαρκουλάκη

Μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό και μοιράζονται την ίδια αγάπη για τις τέχνες. Η Σάντρα φον Ρούφιν είναι η 28χρονη κόρη της διεθνούς φήμης Ελληνίδας τραγουδίστριας Βίκυς Λέανδρος, ενώ όσο μεγαλώνει γίνεται φτυστή η μητέρα της.

 

sa-4
Η Σάντρα φον Ρούφιν έχει σπουδαίες καλλιτεχνικές ρίζες αλλά και σημαντικές περγαμηνές. Ηταν μόλις 16 ετών όταν πήγε στο Λονδίνο για να σπουδάσει Ιστορία και Ιστορία της Τέχνης, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Λος Αντζελες όπου πήρε μαθήματα υποκριτικής σε φημισμένο κέντρο υποκριτικής.

bi-5
Μέχρι σήμερα, όπως αναφέρει η “Esrpesso”, έχει υποδυθεί πολλούς ρόλους στην τηλεόραση και στο σινεμά συμμετέχοντας σε γερμανικές και αγγλικές παραγωγές και έχει κερδίσει καλές κριτικές. Φέτος θα την δούμε στην πολιτική ταινία «The Penal Colony», στην οποία εμφανίζεται και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

b-1 0
Πρόκειται για ταινία μικρού μήκους που είναι βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Νάντια Τολοκονίκοβα, μέλους της γνωστής γυναικείας ακτιβιστικής ομάδας διαμαρτυρίας «Pussy Riot», που υπογράφουν οι σκηνοθέτες Lindsey Aliksanyan και ο Manos Cizek.

H υπόθεση της ταινίας βασίζεται στη φυλάκιση της πρωταγωνίστριας στη ρωσική σωφρονιστική αποικία Νο 14. Οι γυναίκες φυλακισμένες υποχρεούνται να εργάζονται ως μοδίστρες αστυνομικών στολών κάτω από αντίξοες συνθήκες. Δουλεύουν 16 με 17 ώρες τη μέρα, χωρίς διαλείμματα για φαγητό και τουαλέτα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Γενεύης, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 7-16 Μαρτίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.