Θύελλα Ραφήνας: Αναχώρησε η αποστολή για Μαγούλα

Στις 14.40 αναχώρησε από το γήπεδο της Ραφήνας η αποστολή της Θύελλας για το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι στη Μαγούλα με αντίπαλο τον Ακράτητο στην έναρξη των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Έφτασε η μεγάλη ώρα λοιπόν για τη Θύελλα Ραφήνας, η οποία σε λίγη ώρα, στις 17.00 μπαίνει στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική. Το ευχάριστο για τους πρωταθλητές και Κυπελλούχους ΕΠΣΑΝΑ είναι πως δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή της ομάδας Πέτρο Τσιγκούλη να καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Οι Λιγνιτωρύχοι φυσικά θέλουν να κάνουν την ιδανική εκκίνηση, έτσι ώστε να πετύχουν τον νο1 στόχο που έχουν θέσει φέτος που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην τρίτη κατηγορία.

Για το ματς με τον Ακράτητο και την έναρξη των μπαράζ μίλησε στο ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑ ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας Σπύρος Λουκάτος αναφέροντας: ”Πιστεύω πως θα καταφέρουμε τον στόχο μας. Πρέπει να μπούμε καλά στη διαδικασία των μπαράζ, αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είμαι αισιόδοξος”.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.