Κάνε Like / Share και βοήθησε αυτά τα σκυλιά

Stuart Holroyd είναι ο φωτογράφος που τρέχει την καμπάνια Bay Tree Rescue που δίνει την ευκαιρία σε αδέσποτα ζώα να υιοθετηθούν από ανθρώπους που τα θέλουν.

«Όταν μετακόμισα στην Κύπρο γνώρισα την Kayte» λέει, «η οποία έχει ένα μικρό καταφύγιο για σκυλιά. Ζει σε μια καλύβα κάπου νότια χωρίς ηλεκτρικό και το φαγητό της το χαρίζουν οι ντόπιοι. Η Kayte φροντίζει μέχρι 70 σκυλιά τη φορά και τα βοηθάει να υιοθετηθούν από ανθρώπους σε άλλες χώρες. Χρησιμοποιεί μόνο τη σύνταξή της και δωρεές για να καλύψει τα έξοδα. Ήθελα να τη βοηθήσω και ως φωτογράφος αποφάσισα να μαζέψω μια σειρά από φωτογραφίες.

Fergus-s1  880

Κάθε μία από αυτές έχει τη δικιά της ιστορία και έχουμε την τύχη να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο σύντομα και όλα τα κέρδη θα πάνε στο Bay Tree Rescue. Υποτίθεται ότι θα ήταν ένα μικρό πρότζεκτ, αλλά εξελίχθηκε σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι φανταζόμασταν. Χρειάστηκαν εννιά μήνες για να ολοκληρωθούν οι φωτογραφίες και τώρα χρειάζομαι βοήθεια να τραβήξω την προσοχή των κατάλληλων ανθρώπων για να σταματήσουν τα ζώα να κακοποιούνται και να σκοτώνονται χωρίς λόγο και χωρίς καμία επίπτωση.

Molly-s1  880

Ο μόνος τρόπος είναι κάνοντας share και like». (Πατήστε ΕΔΩ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.