Ο άλλος γιος του Alexander Soderberg

Το δεύτερο μέρος της τριλογίας θρίλερ του Σουηδού Alexander Soderberg που αποτέλεσε παγκόσμιο φαινόμενο μάς επιφυλάσσει πολλή δράση, γρήγορη πλοκή, διαρκείς ανατροπές κι ένα κοσμοπολίτικο σκηνικό. Ο Soderberg αποδεικνύει με το δεύτερο βιβλίο πως σίγουρα είναι μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες και συναρπαστικές νέες φωνές θρίλερ παγκοσμίως.

Με αυτή την τριλογία που χαρακτηρίστηκε η γυναικεία εκδοχή του Νονού διερευνά θέματα πίστης και ηθικού δικαίου. Πρόκειται για μια καθηλωτική ιστορία με μια εξαίσια ηρωίδα που το σθένος της, ψυχικό και σωματικό, δοκιμάζεται συνεχώς από τις πιο διεφθαρμένες και βίαιες δυνάμεις. Τα δικαιώματα της τριλογίας έχουν ήδη πουληθεί σε περισσότερες από τριάντα χώρες, ενώ το Χόλιγουντ εξετάζει ήδη την κινηματογραφική μεταφορά της.

Στη συναρπαστική συνέχεια του Ανδαλουσιανού φίλου ο αρχιμαφιόζος Χέκτορ Γκουσμάν είναι σε κώμα και η αυτοκρατορία του αρχίζει σιγά σιγά να καταρρέει.

Η Σοφί Μπρίνκμαν, φίλη και νοσοκόμα του, είναι αυτή που του συμπαραστέκεται και, χωρίς να το θέλει, συνδέεται άρρηκτα με την οργάνωσή του. Η αποστολή της είναι να πείσει τους φίλους και τους εχθρούς του εγκληματικού συνδικάτου ότι όλα πάνε καλά. Αλλά σύντομα γίνεται κι αυτή πιόνι σε ένα παιχνίδι θανάτου, εγκαταλειμμένη σε έναν κόσμο προδοσίας, βίας και αδυσώπητου κακού.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί Αντόνια Μίλερ και Μάιλς Ίνγκμαρσον συνεχίζουν τις έρευνες για το μακελειό στο ρεστοράν Τράστεν που έγινε πριν από ένα εξάμηνο. Τα ίχνη οδηγούν προς πολλές κατευθύνσεις και κάποιοι ισχυροί μέσα στο ίδιο αστυνομικό σώμα είναι έτοιμοι να κάνουν οτιδήποτε για να σταματήσουν τους δύο ερευνητές. Όσο πιο κοντά έρχονται στην αλήθεια, τόσο φανερότερη γίνεται η ανάμειξη ενός συγκεκριμένου ατόμου: της Σοφί Μπρίνκμαν.

oallosgios

Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΧΜΙΟ κυκλοφορεί και το πρώτο μέρος της τριλογίας με τίτλο Ο ανδαλουσιανός φίλος.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.