Ο Αραβίδης γνωρίζει την αποθέωση ακόμη και από οπαδούς του Ολυμπιακού -Το σκληρό μήνυμά του μέσω Facebook

Η σκηνή μιλάει από μόνη της. Ο Γιάννης Μανιάτης δευτερόλεπτα πριν έχει κόψει το γόνατό του στη μέση. Το νιώθει. Σφαδάζει στο χορτάρι. Ο αντίπαλός του για 90 λεπτά, Χρήστος Αραβίδης είναι δίπλα του και βλέπει τους μορφασμούς στο πρόσωπό του. Σκύβει, τον αγκαλιάζει και του δίνει κουράγιο. Είναι η εικόνα που αποδεικνύει ακόμη και στις μέρες μας, ότι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν πέθανε.

Ο επιθετικός της ΑΕΚ, μια ημέρα μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook για την κριτική που δέχθηκε για τον πανηγυρισμό του στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου των δύο ομάδων, όταν σήκωσε τη φανέλα του για να δείξει το όνομά του.

«ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ: η προσπάθεια των μικρών ανθρώπων να δώσουν οντότητα στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ τους. Έχω αποδείξει ποιος ειμαι.. Χρόνια τωρα. Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και να θυμάστε: όλα ειναι ΚΥΚΛΟΣ.. Να είστε καλά.. 2⃣1⃣» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αραβίδης και τα σχόλια που ακολούθησαν στο ποστάρισμα ήταν αποθεωτικά όχι μόνο από τους φίλους της ΑΕΚ αλλά και από αυτούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια στον Έλληνα επιθετικό για το ήθος επου έδειξε σε έναν αγώνα, ο οποίος στο τέλος του, στιγματίστηκε ξανά από επεισόδια.

apotheosi

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.