Ο Vin Diesel έδωσε το όνομα του Paul Walker στη νεογέννητη κόρη του

Ο γνωστός ηθοποιός Vin Diesel απεφάσισε να αποδώσει έναν ακόμη φόρο τιμής στον αδικοχαμένο φίλο και συνεργάτη του, Paul Walker, δίνοντας του όνομά του στη νεογέννητη κόρη του

Φαίνεται πως ο ξαφνικός χαμός του Paul Walker επηρέασε σημαντικά τον φίλο και συμπρωταγωνιστή του στις ταινίες Fast and Furious, γεγονός που δεν φαίνεται μόνο από τις δηλώσεις του αλλά και από τις πράξεις του.

Όπως αναφέρεται, ο Vin Diesel ονόμασε την κόρη του Pauline, αποδίδοντας έναν ακόμη φόρο τιμής στον φίλο και συνεργάτη του Paul Walker, που έχασε τη ζωή του ξαφνικά σε τροχαίο το Νοέμβριο του 2013.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ίδιος στο Αμερικάνικο δίκτυο NBC, δήλωσε ότι ονόμασε την κόρη του Pauline στη μνήμη του φίλου του. “Δεν υπήρχε άλλος άνθρωπος που σκεφτόμουν όταν κοβόταν ο ομφάλιος λώρος. Ήξερα ότι ήταν εκεί και ένιωσα ότι αυτός είναι ένας τρόπος για να τον κρατήσω στη μνήμη μου, να αποτελεί και στο μέλλον ένα κομμάτι της ζωής μου.”

Ο Vin Diesel ανακοίνωσε τη γέννηση της κόρης του, στις 16 Μαρτίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η γέννηση του τέταρτου παιδιού του έγινε λίγες ημέρες μετά την προβολή του Fast and Furious 7, όπου ο ίδιος είχε παραχωρήσει μια συγκινητική ομιλία στη μνήμη του ηθοποιού Paul Walker.

“Ήταν μια από τις δυσκολότερες ταινίες που έχω κάνει, οι σχέσεις που αναπτύσσονται στην ταινία είναι αληθινές. Την ίδια στιγμή έχασα τον καλύτερό μου φίλο, τον αδελφό μου ανεφέρε χαρακτηριστικά ο Diesel σε κλίμα συγκίνησης.

(πηγή: news247.gr, mirror.com)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.