Πασίγνωστη παρουσιάστρια ενημέρωσης με 2,5 εκατ ευρώ στη Λίστα Μπόργιανς!

Στην κλήτευση των πρώτων καταθετών με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης των αξιόποινων πράξεων της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, έχουν προχωρήσει πλέον οι οικονομικοί εισαγγελείς Παναγιώτης Αθανασίου, Ιωάννης Δραγάτσης και Ελένη Τουλουπάκη,…

έχοντας πλέον ολοκληρώσει την εξακρίβωση των στοιχείων όλων των εμπλεκομένων προσώπων,στη λιστα Μπόργιανς με τους 10.500 Έλληνες καταθέτες της ελβετικής τράπεζας UBS.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση της γνωστής παρουσιάστρια της τηλεόρασης, η οποία εμφανίζεται να είχε καταθέσεις άνω των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ στη UBS. Για τη συγκεκριμένη περίπτωση οι οικονομικοί εισαγγελείς έχουν ήδη στείλει κλήση, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση για να δικαιολογήσει το ποσό.

Η παρουσιάστρια έχει λάβει προθεσμία, έτσι ώστε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η κυρία της ενημέρωσης προστέθηκε στη λίστα με γνωστές τηλεπερσόνες, δύο πασίγνωστες κυρίες του έντεχνου τραγουδιού με καταθέσεις αρκετών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δικηγόρους γιατρούς, επιχειρηματίες, γνωστούς στα αθηναϊκά σαλόνια, καθώς επίσης γνωστός ζωγράφος με καταθέσεις 3.000.000 ευρώ, αλλά και ιερέας που βρέθηκε να έχει πάνω από 400.000 ευρώ.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.