Πρόσκληση για Ραφηνιώτες και Πικερμιώτες

Την Κυριακή στις 11 το πρωί τα μέλη του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού “ΑΡΑΦΗΝ” θα κόψουν την πίτα τους και θα έχουν ένα κέρασμα για όσους θέλουν να ενημερωθούν και ίσως να συμμετάσχουν σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια.

Σας περιμένουμε στην οδό Βασ.Γεωργίου 48, απέναντι από το Μαρινόπουλο της Ραφήνας.

O Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, φιλοδοξεί να λειτουργήσει στην Ραφήνα έχοντας ως πρότυπο την μονάδα “Συνδημιουργία”, με κοινωνικό χαρακτήρα και κεντρικό μότο “ο άνθρωπος για τον άνθρωπο”. Θα προσφέρεται στα παιδιά καθαρή τροφή. Θα ενισχυθούν οι εγχώριοι παραγωγοί, ώστε να τονωθεί η ελληνική παραγωγή και τα χρήματα να μένουν στην Ελλάδα και θα πραγματοποιούνται δράσεις προς όφελος της κοινωνίας, όπως: ενίσχυση της οικοτεχνίας, παραγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων, ενίσχυση άπορων οικογενειών, κ.α.

Τα μέλη του συνεταιρισμού θα αγοράζουν ποιοτικά και φθηνά προϊόντα και θα κερδίζουν έχοντας ολοένα αυξανόμενες παροχές με την επίδειξη της κάρτας μέλους, όπως έκπτωση στα καταστήματα της τοπικής αγοράς, με δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες περιοχές. Μέλη του συνεταιρισμού θα μπορούν να είναι όλοι οι δημότες με πλήρη δικαιώματα απόφασης και ψήφου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.