Πρώτη Ματιά: “Pirates of the Caribbean 5”

Πρίν απο δυο ημέρες ξεκίνησαν στην Αυστραλία τα γυρίσματα του «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales», της πέμπτης ταινίας του χρυσοφόρου franchise που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα απο 3.7 δις δολάρια.

«Ωθούμενος σε μια νέα περιπέτεια, ο κακότυχος Καπετάνιος Jack Sparrow (Johnny Depp) βλέπει τον άνεμο της ατυχίας να φυσά δυνατότερα όταν τα θανάσιμα φαντάσματα-πειρατές με ηγέτη τον παλιό εχθρό του Καπετάνιο Salazar (Javier Bardem), δραπετεύουν από το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν όλους τους πειρατές της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου. Η μοναδική ελπίδα για επιβίωση του Καπετάνιου Jack βρίσκεται στην ανεύρεση της θρυλικής Τρίαινας του Ποσειδώνα, ένα πανίσχυρο αρχαίο αντικείμενο που παρέχει στον κάτοχο του τον πλήρη έλεγχο της θάλασσας.»

Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Joachim Rønning & Espen Sandberg («Kon-Tiki»), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeff Nathanson («Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull», «Catch Me If You Can»).

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Golshifteh Farahani, Kevin R. McNally, Stephen Graham.

Με νέους σκηνοθέτες και νέους πρωταγωνιστές, ο παραγωγός Jerry Bruckheimer φιλοδοξεί να δώσει μια τονωτική ένεση στο franchise που έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης.

Η παρουσία των Ευρωπαίων σκηνοθετών Joachim Rønning & Espen Sandberg – το δίδυμο πίσω από το εξαιρετικό «Kon-Tiki» – σε συνδυασμό με την παρουσία του Javier Bardem σε ένα ρόλο που φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα, αφήνει υποσχέσεις για ένα αξιόλογο φίλμ.

Το «Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Ιουλίου του 2017.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.