Π. Τσιγκούλης και Σπ. Λουκάτος μιλάνε για τα μπαράζ

Την πεποίθησή του ότι η Θύελλα Ραφήνας θα καταφέρει να πάρει την άνοδο στη Γ’ εθνική, αρκεί να κάνουν όλοι τα λιγότερα δυνατά λάθη με πρώτο τον ίδιο –όπως σημείωσε– εξέφρασε με δηλώσεις του στο SportalTV ο Πέτρος Τσιγκούλης.

«Ο τελικός του Κυπέλλου Ερασιτεχνών έδειξε κάποιες αγωνιστικές μας αδυναμίες και είναι σημαντικό ότι αυτές έγιναν αντιληπτές σε ένα ματς όχι καθοριστικό για τους φετινούς μας στόχους», τόνισε ο τεχνικός της Θύελλας και πρόσθεσε:

«Είναι λοιπόν θετικό που η ήττα αυτή ήρθε σε αυτό το σημείο, μιας και μας επιτρέπει να δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες για να διορθώσουμε αυτές τις αδυναμίες. Ο μεγάλος μας στόχος είναι μπροστά, τα μπαράζ ανόδου και αρχίζει με το παιχνίδι κόντρα στον Ακράτητο. Θα τα καταφέρουμε, αρκεί να κάνουμε όλοι μας τα λιγότερα λάθη ξεκινώντας πρώτα από εμένα. Δεν θα μείνουμε σε αυτή την ήττα. Την αφήνουμε πίσω και κρατάμε τις θετικές στιγμές και τις εμπειρίες που μας άφησε συνολικά το ταξίδι μας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Οφείλω να δώσω για ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στην ομάδα του Νέστου και να τους ευχηθώ να πετύχουν τον στόχο τους, την επάνοδο στη Γ’ Εθνική. Εκεί στρεφόμαστε κι εμείς τώρα και είναι σίγουρο ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να τα καταφέρουμε».

tsigkoulis victory

ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΚΑΤΟΣ:

Η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών ανήκει ήδη στο παρελθόν για τη Θύελλα και όλοι κοιτάζουν τον μεγάλο στόχο, δηλαδή την άνοδο στη Γ’ εθνική. Αυτό τόνισε με δηλώσεις του στο SportalTV ο γενικός αρχηγός της Θύελλας, Σπύρος Λουκάτος.

«Το Κύπελλο ανήκει στο παρελθόν. Δεν καταφέραμε να φέρουμε και αυτό το τρόπαιο στη Ραφήνα, όμως πλέον υπάρχει μπροστά μας ο μεγάλος στόχος που ξεκινάει από την αναμέτρηση με τον Ακράτητο», τόνισε ο Σπύρος Λουκάτος και σημείωσε:

«Θέλουμε να ανέβουμε στη Γ’ εθνική και θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Θα μείνουμε μια οικογένεια, όπως ήμασταν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω ότι στο τέλος θα φέρουν καρπούς οι κόποι μας. Είναι καλό που ήρθε τώρα αυτή η ήττα, γιατί είδαμε κάποιες αδυναμίες και θα είμαστε πανέτοιμοι για τα μπαράζ. Δεν χάθηκε τίποτα, ήταν ένα όμορφο ταξίδι ως τον τελικό. Και μια τεράστια εμπειρία για όλους μας».

loukatos ypodoxi

ΜΠ.Π.

Πηγή: sportaltv.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.