Τα πιο σκληρά εργαζόμενα σκυλιά στον κόσμο (φωτό)

Πορτραίτα σκύλων εν ώρα εργασίας σε ένα μοναδικό φωτογραφικό project. Ίσως τελικά η “σκυλίσια ζωή”, δεν είναι τόσο εύκολη όσο νομίζουμε

Το εν λόγω θέμα διαβάζεται απαραιτήτως, με τη συνοδεία του τραγουδιού των Beatles “Hard day’s night”, καθώς οι παρακάτω φωτογραφίες σκύλων εν ώρα εργασίας δεν θα μπορούσαν να αποτυπώσουν καλύτερα στη κυριολεκτική του μορφή το στίχο “It’s been a hard day’s night And I’ve been working like a dog”.

Ποια σκυλίσια ζωή; Ο φωτογράφος Andrew Fladeboe απαθανάτισε εργαζόμενα σκυλιά, τα οποία αποτελούν πολύτιμους βοηθούς για τους δίποδους συναδέλφους τους.

Πιστοί και σκληροί εργάτες, οι σκύλοι “εργάτες” φωτογραφίζονται να φυλάνε πρόβατα, να βοηθούν άτομα με προβλήματα υγείας, και να προσφέρουν αγάπη.

Οι φωτογραφίες λήφθηκαν στη Νέα Ζηλανδία, στη Σκωτία και τη Νορβηγία, ενώ ο φωτογράφος ονομάζει το project του “The Shepherd’s Realm”.

Σε συνέντευξή του στο National Geographic, ο φωτογράφος εξηγεί πως “οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο πολύ αυτά τα σκυλιά αγαπούν να εργάζονται.

Ναι, συχνά ζουν δύσκολα και λίγα χρόνια, αλλά για ένα σκυλί όπως για παράδειγμα ένα Μπόρντερ Κόλεϊ, χαίρονται να έχουν μια δουλειά να κάνουν”.

dcweftqcvuwr78g4e

dknvgi34gnpvinrk3wnv

dvmbkgrtf4lfwfed

efurwght58ty834

jgib4jcmvnerg35

mnuilkm7mjyun67

nkcwvg9ger5y6uyh4

t5gvsdbtn453t4e

vnwruehgt3

vrwg4r3dfcewv23

(πηγή: news247,boredpanda.com)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.