Τα τρομερά «μωρά» της Τριγλίας

Έχει ένα… μυστικό τον τελευταίο καιρό ο «παππούς» των πάγκων (βλέπε Στάθης Ασλάνογλου), που μεταφράζεται στο γνωστό, αλλά αποτελεσματικό «τόπο στα νιάτα». Αυτό εφάρμοσε ο κόουτς με την ομάδα της Τριγλίας στην Κρήτη και γι αυτό τον λόγο, (εκτός φυσικά από την νίκη), έλαβε πολλά πολλά συγχαρητήρια από παράγοντες και φίλους των «κιτρινόμαυρων».

Θέλετε και απόδειξη; Ούτε λίγο ούτε πολύ οι «μισοί» παίκτες της Τριγλίας στην αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ Κρουσώνας ήταν από τις Ακαδημίες και μέχρι 18 ετών! Εννέα συνολικά πιτσιρίκια, εκ των οποίων οι δύο μόλις 16 χρόνων παρακαλώ! Ο Βασίλης Αρβανιτίδης (γιος του παλιού άσου της ομάδας Γιάννη Αρβανιτίδη) και ο Βαγγέλης Ζαφειρόπουλος.

Ο Νίκος Σολδάτος, ο Δημήτρης Βατίστας και ο Έρις Κότσι ήταν στην βασική ενδεκάδα της ομάδας και είναι και τα τρία παιδιά που κερδίζουν αγώνα με τον αγώνα περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον κόουτς. Οι υπόλοιποι μικροί που κάθισαν στον κιτρινόμαυρο πάγκο ήταν ο Δημήτρης Μάργαρης, ο Τάσος Καραπάνος, ο Θανάσης Συκάς και ο γκολκίπερ ο Ζήκος Μάνης. Κάτι γίνεται λοιπόν στις Υποδομές και γι αυτό αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές αλλά και στον Στάθη Ασλάνογλου που εμπιστεύεται αυτά τα παιδιά και τα παίρνει στις αποστολές.

triglia krousonas panigirismoi2

Φυσικά και δεν ξεχνάμε τον μεγάλο άτυχο της φετινής περιόδου τον Δημήτρη τον Σταμπέλο, που όλοι στην Τριγλία εύχονται σ αυτόν ταχεία ανάρρωση και του αφιερώνουν την σπουδαία νίκη στην Κρήτη. Να πούμε ότι ο Δημήτρης έχει ήδη ξεκινήσει φυσικοθεραπείες και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά.

Και τέλος να σημειώσουμε πως αν τα πιτσιρίκια έχουν πάρει τον… δρόμο τους, αυτό δεν οφείλεται μόνο στον «παππού», στους άλλους προπονητές και στους ίδιους, αλλά και στους παλιούς της ομάδας που με την εμπειρία τους βοηθούν και συμβάλλουν στην ανάδειξη των νέων αυτών παιδιών, πάνω στα οποία ποντάρει πολλά η Τριγλία.

triglia krousonas prothermansi

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.