Τριγλία: Την Παρασκευή στις κάλπες. Όλα όσα έγιναν στην σημερινή γεν. συνέλευση

Με την παρουσία πολλών φίλων της ομάδος, ίσως να έδωσαν το παρόν περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, έγινε σήμερα στις 19.00 η γενική συνέλευση του συλλόγου με θέματα τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, την εκλογή εφορευτικής επιτροπής, αλλά και τον ορισμό ημερομηνίας για τις εκλογές με στόχο την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Μετά τα διαδικαστικά, τον λόγο πήρε ο Αντώνης Παλπατζής, ως πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής, ο οποίος και ανέλυσε με συγκεκριμένα ποσά τον οικονομικό απολογισμό της φετινής περιόδου. Στην συνέχεια ο ταμίας της ομάδος Άκης Παπαδόπουλος ήταν πιο συγκεκριμένος κάνοντας τον απολογισμό της τελευταίας διετίας, χρονικό διάστημα κατά το οποίο το απερχόμενο συμβούλιο ήταν διοίκηση. Κλείνοντας τόνισε πως «οι αποφάσεις που παίρνονται είναι συλλογικές, κι ας ενοχλούνται κάποιοι που μιλούν για αναξιοπιστία και διαδίδουν διάφορα πράγματα αριστερά και δεξιά». Τέλος ευχαρίστησε την οικογένεια του Γιώργου Χαχολάκη για την σημαντική βοήθεια που προσφέρουν στο τμήμα.

100 2531

100 2532

Μετά από την παρέμβαση κάποιων μελών και τις ερωτήσεις που τέθηκαν πάνω στον οικονομικό απολογισμό, τον λόγο ζήτησε και πήρε ο Γιώργος Χαχολάκης. Στην αρχή έκανε ένα προσωπικό απολογισμό αναφέροντας ότι «είμαι πάρα πολλά χρόνια στην διοίκηση και βλέποντας τον κόσμο που είναι σήμερα εδώ στην αίθουσα, θεωρώ ότι αυτό πράγματι είναι ένα σημαντικό επίτευγμα. Είμαστε υπερήφανοι που όλοι λένε πως είμαστε η πιο τίμια ομάδα κι αυτό είναι τιμή μας και καμάρι μας. Την περασμένη περίοδο, θέλετε λόγω της συμμετοχής της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, που είχαμε μεγαλύτερα έσοδα, είτε γιατί στην ομάδα μπήκαν περισσότερα χρήματα, πήγαμε καλά… φέτος όμως που δεν υπήρχαν αυτά τα έσοδα, το ΔΣ έβαλε το χέρι βαθιά στην τσέπη. Πρέπει λοιπόν να δούμε πως θα έχουμε έσοδα, πέραν των μελών του ΔΣ και μάλιστα την επόμενη χρονιά που προβλέπεται να είναι ακόμα δυσκολότερη. Σ αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τον Βαγγέλη Σολδάτο για την τεράστια συμβολή του, τον Μάριο τον Διαγγελάκη αλλά και πολλούς άλλους που δεν θέλω να αναφέρω για να μην ξεχάσω κάποιον που η βοήθειά τους ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική».

100 2538

Ολοκληρώνοντας ο κ. Χαχολάκης έδωσε το μήνυμα να είναι όλοι κοντά στην ομάδα, μονιασμένοι κι αγαπημένοι, αλλά πέταξε και την… βόμβα λέγοντας: «Δεν θα κατέβω για πρόεδρος αυτή τη φορά, θα είμαι στο ΔΣ αλά από άλλο πόστο. Θέλω λίγο να ανασάνω, να ξεκουραστώ κι όποιος βγει να είναι σίγουρος πως θα έχει την απόλυτη στήριξή μου».

Επίσης ο κ. Χαχολάκης έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Δημήτρη τον Καλαμπόγια, ο οποίος σε χαλεπούς καιρούς πριν δύο χρόνια βοήθησε οικονομικά την ομάδα από το υστέρημά του.

Ο Στάθης Δημητρακός ως παλιός Ραφηνιώτης και υποστηρικτής της Τριγλίας θέλησε να παρέμβει και να ανακοινώσει τις σκέψεις που έχει για την ομάδα. Σε γενικές λοιπόν γραμμές αναφέρθηκε για την στήριξη των υποδομών, για το γηπεδικό, για την προσπάθεια που πρέπει να γίνει να γυρίσουν κάποιοι παίκτες που έχουν παίξει στην Τριγλία στο πρόσφατο παρελθόν, για τα Χρυσοστόμεια και για αγώνες που πρέπει να γίνονται προς τιμήν κάποιων παλαιμάχων κι ανέφερε το όνομα του Τάσου Κούτρη που έχει φύγει από τη ζωή.

100 2535

Ο κ. Χαχολάκης στο θέμα του γηπέδου απήντησε πως είναι προτιμότερο να τοποθετηθεί χορτάρι και να φύγει ο πλαστικός χλοοτάπητας, Τώρα είπε είναι ευκαιρία, οικονομικά δεν είναι πολύ μεγάλο το ποσό που θα δοθεί, ενώ την συντήρησή του θα την αναλάβει ο Δήμος. Με την δημιουργία των νέων προπονητικών γηπέδων σε Διασταύρωση και Πικέρμι, που σύντομα θα έχουν τελειώσει οι εργασίες, θα φύγουν οι υποδομές και θα μειωθούν πολύ τα παιχνίδια τόνισε ο κ. Χαχολάκης. Οπότε θεωρώ ότι αυτή είναι η κατάλληλη και ενδεδειγμένη λύση.

Τελευταίος μίλησε ο κ. Σολδάτος, ο οποίος ανέφερε ότι είναι από τους νεότερους, που βρίσκονται στο ΔΣ της Τριγλίας, «γι αυτό και έχω τρακ», είπε χαρακτηριστικά, του άρεσε η παρέα, η οικογενειακή αυτή παρέα όπως τόνισε και γι αυτό πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα διοικητικά. Ο πρώτος χρόνος της θητείας μας ανέφερε, πήγε πολύ καλά, ο δεύτερος χρόνος όχι και τόσο καλά.

«Οι περισσότεροι μένουν στις κουβέντες κι εδώ όπως και σε όλα τα πράγματα μετράνε οι πράξεις κι όχι τα λόγια. Να σταματήσουμε λοιπόν αυτό που γίνεται εκτός και να μαζευτούμε όλοι να δούμε πως θα βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε» τόνισε ο κ. Σολδάτος.

Όσον αφορά τις υποδομές είπε: «Στις ακαδημίες γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά, όπως γενικά και σε όλο τον σύλλογο. Φθάσαμε όμως από εκεί που κάποια στιγμή υπήρχαν μόνο 57 παιδιά στην ομάδα, τώρα να έχουμε 130 και σίγουρα την επόμενη χρονιά θα είναι παραπάνω. Επιτύχαμε ένα σπουδαίο επίτευγμα. Οι ακαδημίες της Τριγλίας μπήκαν στο πρόγραμμα επιδότησης του ΟΠΑΠ. Κάτι που λίγες ομάδες το πέτυχαν. Επιλέχθηκε ανάμεσα σε 1.930 συλλόγους. Δεν είναι μικρό πράγμα αυτό».

100 2533

Στην συνέχεια και αφού εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ορίστηκε ως ημερομηνία της εκλογικής διαδικασίας η επόμενη Παρασκευή 15 του μηνός, στα γραφεία του Συλλόγου στο γήπεδο της Ραφήνας (από τις 17.00 έως τις 21.00). Αρχικά ακούστηκε για την Κυριακή όπως είχαμε γράψει αλλά λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων της Θύελλας, στο γήπεδο, άλλαξαν την ημερομηνία.

100 2534

Να τονίσουμε ότι οι υποψηφιότητες θα δηλωθούν μέχρι και την Πέμπτη στις 21.00.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.