7χρονο αγόρι έσωσε την μικρή του αδερφή από τις φλόγες!

Η ηρωική πράξη του αγοριού έσωσε τη ζωή της αδερφής του και συγκίνησε χιλιάδες αμερικανούς πολίτες.

Ο 7χρονος Eli από το Τενεσί κοιμόταν εδώ και ώρες, μετά από δείπνο με την οικογένειά του, όταν αυτός και οι γονείς του ξύπνησαν εξαιτίας της έντονης μυρωδιάς του καπνού, καθώς το σπίτι τους είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Οι γονείς του Eli βεβαιώθηκαν ότι ο ίδιος και ο 2χρονος αδερφός του Elijah ήταν ασφαλείς.

Η 22 μηνών κόρη τους Erin, ωστόσο, είχε εγκλωβιστεί στο δωμάτιό της και κανένας ενήλικας δεν μπορούσε να εισέλθει στο χώρο με ασφάλεια.

Δείτε ακόμα:  Τραγωδία: Νεκρή γυναίκα μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

«Ο καπνός και η φωτιά ήταν τόσο πυκνοί και δεν υπήρχε κανένας τρόπος να φτάσω σε αυτήν», θυμάται ο πατέρας των παιδιών, Chris Davidson.

«Βγήκαμε έξω για να προσπαθήσουμε να τη βγάλουμε από το παράθυρο, αλλά δεν υπήρχε τίποτα που να μπορώ να πατήσω πάνω για να το φτάσω. Έτσι, σήκωσα στα χέρια μου τον Eli, ο οποίος μπήκε από το παράθυρο στο δωμάτιό της και την έβγαλε από την κούνια της».

Δείτε ακόμα:  Πέντε συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι στον 60χρονο - Ανάμεσα τους δύο ανήλικοι!

«Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο περήφανοι γι’ αυτόν», προσθέτει. «Έκανε κάτι που δεν θα τολμούσε ούτε ένας μεγάλος άνδρας».

Η παρέμβαση του μικρού Eli υπήρξε πραγματικά σωτήρια, καθώς, 20 λεπτά μετά και αφού η πυροσβεστική είχε καταφθάσει στο σημείο, το σπίτι είχε σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς.

«Νόμιζα πως δεν θα μπορούσα να το κάνω, αλλά μετά είπα στον μπαμπά μου ότι «το’ χω». Φοβόμουν, αλλά δεν ήθελα να πεθάνει η αδερφή μου», εξομολογήθηκε ο μικρός.

Καθώς και οι δύο γονείς του Eli είναι πρώην πυροσβέστες, έχουν και έναν λόγο παραπάνω για να καμαρώνουν για το κατόρθωμα του γιου τους.

Δείτε ακόμα:  Φωτιά τώρα στην Μάνδρα

Μετά την πυρκαγιά, η οικογένεια έχασε σχεδόν όλη της την περιουσία, καθώς εκτός του σπιτιού κάηκαν ολοσχερώς και τα αυτοκίνητά τους.

Ωστόσο, το γεγονός ότι επέζησαν όλοι αβλαβείς είναι αρκετό ώστε η οικογένεια να προσπαθήσει να κάνει μια νέα αρχή, με τη βοήθεια της τοπικής κοινότητας, η οποία διοργανώνει έρανο για να ενισχύσει την απόπειρα της οικογένειας να ορθοποδήσει.

ΠΗΓΗ: CNN