Αιχμηρό σχόλιο Φαφούτη για Μπουρνούς: Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν….

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε ο Δημοτικός Σύμβουλος, και επικεφαλής της “Συμμαχίας Δημηιουργίας” , κ. Δαμιανός Φαφούτης, το άρθρο της εφημερίδας “Δημότης”, το οποίο αναδημοσιεύσαμε στο iRafina.gr, και αφορούσε τις πρώτες τις δηλώσεις για το  πως υποδέχθηκαν την αλλαγή μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο δημοσιογράφος κ. Χρήστος Τσεμπέρης (δείτε ΕΔΩ).

Ο κ. Φαφούτης αναφέρθηκε για το πως αντέδρασε ο Δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, όταν ο Θανάσης Αδαμόπουλος κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο το πρακτικό ανακήρυξης του σε επικεφαλή του συνδυασμού, αφήνοντας και υπονοούμενα για το αν θα υπάρχει η εφημερίδα “Δημότης” στο Δημαρχείο, μιας και φιλοξενεί συνέντευξη του Θανάση Αδαμόπουλου.

Αναλυτικά ο κ Φαφούτης αναφέρει:

“Το παραπάνω δημοσίευμα είναι από την εφημερίδα ΔΗΜΟΤΗΣ. Θα σας πω πια ήταν η αντίδραση του κ. Μπουρνους όταν ο Θανάσης Αδαμόπουλος κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο το πρακτικό ανακήρυξης μου σε επικεφαλή του συνδυασμού & ζήτησε να αναγνωστεί.

Ο κ.Μπουρνούς έψαξε δήθεν θεσμικά κολλήματα για να μην αναγνωστεί, ειδικά on camera. Λες και αυτά, μένουν κρυφά !

Δε καταλαβαίνω τι φοβάται περισσότερο, το πρόσωπο μου ή την εμπιστοσύνη του συνδυασμού στο πρόσωπο μου?

Σε κάθε περίπτωση δε θα μου κάνει εντύπωση αν δε υπάρχει κανένα φύλλο της εφημερίδας ΔΗΜΟΤΗΣ στο Δημαρχείο και γενικά στο Δήμο μας, αφού φιλοξενεί συνέντευξη του Θανάση Αδαμόπουλου !”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.