Κατέρρευσε η Τριγλία στη Μυτιλήνη κι είπε “αντίο” στη Γ΄ Εθνική

Τεράστια ανατροπή επί της Τριγλίας πέτυχε ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής στη Μυτιλήνη και παραμένει ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας. Αντίθετα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν έδωσαν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και υποβιβάζονται οριστικά.

O Τζόρνταν απείλησε στο 2’ για τους γηπεδούχους. Αμέσως μετά, στο 4’, ο Βουτσιώτης άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, ύστερα από ασυνεννοησία στην άμυνα του Διαγόρα. Στο 29’, ο Χάιρο έσωσε την ομάδα του από δεύτερη παραβίαση, σε σουτ του Ντάφλα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Λαζαρίδης με βολέ ισοφάρισε (46’). Η συνέχεια ανήκε στην ομάδα της Λέσβου, καθώς μετά το γκολ οι παίκτες του Διαγόρα ξύπνησαν και κυριάρχησαν. Ο Τσομπανέλης, στο 50’, έκανε το 2-1 με καρφωτή κεφαλιά, ενώ στο 54’, ο Αχείμαστος, με φοβερό σουτ, πέτυχε και τρίτο γκολ. Το τελικό 4-1 έγινε στο 75’, με πλασέ του Μαλακού.

Διαιτητής: Τσουκαλάς (Αθηνών)

Διαγόρας (Φ. Θανέλλας): Χάιρο, Τοπάλι, Στάτης, Μέρο, Ρέτζος, Αχείμαστος (90’ Σεφουλάι), Λαζαρίδης (71’ Κίστα), Μαλακός (79’ Χριστόφ), Τζέκα (79’ Παρέλης), Τσομπανέλης, Τζόρνταν
Τριγλία (Α. Ντερτινής): Ζώντος, Καμβύσης, Βατίστας, Μακρής, Καραγιάννης, Μαραθωνίτης, Κότσι, Κατσαβριάς (69’ Ινγλαντίν, 87’ Κοντούλης), Αμντουραχμάνι, Ντάφλας, Βουτσιώτης (63’ Ζαφειρόπουλος)

  • Φωτό αρχείου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.