Με επιτυχία η δεύτερη ημερίδα για τον Μαραθώνιο από το Protypo Rafina Fitness Club

Ήταν ιδιαίτερη η τιμή για το Protypo Rafina Fitness Club που το Σάββατο 27/10/18 φιλοξένησε την δεύτερη κατά σειρά ημερίδα Wellness με τίτλο :
ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 2018 Πετυχαίνω τον στόχο σπάζοντας τον κύκλο του στρες!

H κεντρική εισηγήτρια ήταν η συστημική σύμβουλος ψυχικής υγείας Αρετή Βεργούλη, η οποία μίλησε για τα Ψυχολογικά Θέματα στον αθλητισμό: Άγχος, Στρές, Διέγερση καθώς και για τις Στρατηγικές και τεχνικές διαχείρισης (αυτοδιάλογος ,χαλάρωση, νοερή απεικόνιση).

Επίσης την ημερίδα συμπήρωσαν οι Μάκης Γαζής (Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με επιμόρφωση στίβου – αθλητικοί δρόμοι)και ο Γιώργος Χανούμης – Αθλητής,προπονητής,πρόεδρος Protypo Rafina Fitness Club, που έδωσαν τη δική τους οπτική στα θέματα που συζητήθηκαν. Το feedback που πήραμε από τον κόσμο που έδωσε το παρών στο Protypo Rafina Fitness Club ήταν ιδιαίτερος συγκινητικό καθώς όλοι μιλούσαν για το πόσο καινοτόμες και ενδιαφέρουσες είναι οι συγκεκριμένες ημερίδες που διοργανώνονται από το Protypo Rafina Fitness Club.

Για όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στην προηγούμενη ημερίδα μας, σας υπενθυμίζουμε πως αυτό το Σάββατο 3/11 ακολουθεί η τρίτη κατά σειρά ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣ ΌΛΟΥΣ (μέλη και μη του γυμναστηρίου μας), ημερίδα μας με θέμα : Ψυχολογικά Θέματα στον αθλητισμό: Άγχος, Στρές, Διέγερση , Στρατηγικές και αυτοσυγκέντωση με κεντρική εισηγήτρια την Αρετή Βεργούλη. Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 16:00 και στο τέλος της θα ακολουθήσει μάθημα Open Class Stretching (Stretch Your Limits) με την Trainer Πέπη Βασιλείου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.