Ικανοποίηση Χαντέ στον Παλληνιακό: “Ετοιμαζόμαστε για δύσκολο και απαιτητικό ματς”

Την ικανοποίησή του από τη μέχρι τώρα πορεία του Παλληνιακού και τη βαθμολογική του συγκομιδή εξέφρασε ο Βαγγέλης Χαντές, με δήλωσή του στη σελίδα του Παλληνιακού στο Facebook.

Παράλληλα, ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων σημείωσε ότι η διάρκεια και η συνέχεια είναι τα απαραίτητα στοιχεία που θα βοηθήσουν την ομάδα του να πετύχει τον στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία, ενώ στάθηκε και στο ματς που ακολουθεί με τον Αχαρναϊκό, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Χαντέ: «Υπάρχει ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τη βαθμολογική μας συγκομιδή, αλλά το πρωτάθλημα έχει πάρα πολύ λεπτές ισορροπίες. Η διάρκεια και η συνέχεια είναι τα στοιχεία που θα μας οδηγήσουν στην επίτευξη του στόχου μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ μεγάλο ματς για την Ανατολική Αττική, με μία καλή και ιστορική ομάδα που έχει τεράστια δυναμική. Ο Αχαρναϊκός βελτιώνεται συνεχώς από την αρχή της χρονιάς παιχνίδι με το παιχνίδι. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα αποτελέσει εύκολη λεία όπως πολλοί υποστήριζαν στην αρχή του πρωταθλήματος, θεωρώντας τον καταδικασμένο. Όποιος υποτιμήσει αυτήν την ομάδα και τη δουλειά του κ. Θανέλλα θα έχει πρόβλημα. Εμείς δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό και ετοιμαζόμαστε για ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο ματς».
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι Αδάμ Ελ Γκαμάλ και Ράφαελ Ζέλο αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών και θα κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το κυριακάτικο ματς.

Πηγή: epsanastisentra.blogspot.com

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.