Βανδαλισμοί στο γήπεδο της Ραφήνας – Μήνυση κατά αγνώστων από την Τριγλία (φωτό)

Για μία ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της απαξίωσης και της καταστροφής του Δημοτικού Γηπέδου Ραφήνας.
Αυτή την φορά οι βάνδαλοι άφησαν και την υπογραφή τους.

Οι λίγοι ανεγκέφαλοι που προχώρησαν σε αυτού του είδους τις καταστροφές, που στόχο είχαν αποκλειστικά τις εγκαταστάσεις της Τριγλίας Ραφήνας, δεν θα χαλάσουν τις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει με την Θύελλα.

Καλούμε το Δ.Σ. του ΑΠΟ Θύελλας Διασταύρωσης Ραφήνας να προχωρήσει άμεσα σε δημόσια καταδίκη των “κυρίων” που προχώρησαν σε αυτές τις ανεπίτρεπτες ενέργειες, χρησιμοποιώντας το όνομα του συλλόγου τους.

Διαμηνύουμε σε όλους τους τόνους ότι σαν σύλλογος είμαστε υπερήφανοι που κουβαλάμε ιστορία 88 χρόνων βγαλμένη από τον μικρασιατικό ελληνισμό και αυτά τα μουτζουρώματα και οι καταστροφές, πιο πολύ μας πεισμώνουν και μας δίνουν ώθηση προς τα εμπρός, παρά μας εξοργίζουν.

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Τριγλίας Ραφήνας, θα ασκήσει μήνυση κατ΄αγνώστων και θα ζητηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για την ταυτοποίηση των βανδάλων.

Τέλος ζητάμε επιτακτικά από τους υπεύθυνους του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου να μπει επιτέλους φύλακας και κάμερες ασφαλείας στο Δημοτικό Γήπεδο και να μην αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής των αθλητικών εγκαταστάσεων.

ΑΟ Τριγλίας Ραφήνας

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.