Γεμάτο τριήμερο στον Αθλητικό Όμιλο Ραφήνας! (φωτό)

Γεμάτο τριήμερο στον Αθλητικό Όμιλο Ραφήνας

Μια ξεχωριστή μέρα απόλαυσαν οι αθλητές του Τζούντο την Παρασκευή 01/11 την ώρα των μαθημάτων τους, ένας πρωταθλητής Ελλάδος τους δίδαξε τεχνικές και προσπάθησε να τους απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους. Σε ευχαριστούμε πολύ Πέτρο Μαραγκουδακη για τις πολύτιμες συμβουλές σου και το ήθος σου.

Ένα ακόμη Σάββατο με αγωνιστή δράση για το άθλημα του Τζούντο, στο 6ο κύπελλο Πανιωνίου που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο του πανελληνιου, ο σύλλογος μας συμμετείχε με 16 αθλητές στις ανεπίσημες κατηγορίες όπου κατέκτησε 16 μετάλλια και στις επίσημες κατηγορίες με 5 αθλητές όπου κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο.

Στις ανεπίσημες κατηγορίες κατέκτησαν την 1 θέση οι αθλητές Αραμπατζης Αλέξανδρος και Αναστασίου Αντώνης, την 2 θέση οι αθλητές Παντιας Αλέξανδρος, Δημητριάδης Αντώνης, χριστοδουλοπουλου Βερινα, Κωνσταντοπουλου Ιωάννα, Χότζα Ορέστης, Χρηστακεας Διονύσης. Την 3 θέση οι αθλητές Αλεξόπουλος Βασίλης, Πατρωνιδης Αχιλλέας, Τσαπαρδωνης Παναγιώτης, Αναστασίου καλλιρροη, Δουσης Γιώργος, Μπαρης Θάνος, Χριστοφιδης Παναγιώτης και Αργύρης.

Να επισημάνουμε ότι στις ανεπίσημες κατηγορίες οι περισσότεροι αθλητές αγωνίστηκαν πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες.

Στις επίσημες κατηγορίες κατέκτησε την πρώτη θέση ο Αραμπατζης Χρήστος με εξαιρετική εμφάνιση, την 4 θέση ο Αρβανιτακης Αντώνης και ο Χρηστακεας Γιάννης όπου η επίδοση τους ήταν για χρυσό. Τέλος την Πέμπτη θέση κατέκτησαν οι αθλητές Μπουντανιωτης Γιώργος και Θεοδώρου Στεφανος.

Την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας είχαν την ευκαιρία οι δάσκαλοι μας και οι γονείς των αθλητών μας να παρακολουθήσουν ενα εξαιρετικό σεμινάριο με θέμα τις πρώτες βοήθειες που μπορούμε να προσφέρουμε για να σώσουμε μια ζωή. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Givelife.gr και την ιδρύτρια της Κ Ειρήνη Νικάκη.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.