«Πάμε ρε Θυελλάρα»!!!

Η Θύελλα φιλοξενεί σήμερα στις 17.00 τον Πυθαγόρα Σάμου στην Ραφήνα και έχει πάνω από έναν λόγους για να πανηγυρίσει τη νίκη!

Οι Λιγνιτωρύχοι, βλέπετε, από τα ξημερώματα της Τρίτης θρηνούν τον χαμό του αντιπροέδρου Βαγγέλη Μήτση, ο οποίος ήταν από τους πιο πιστούς φίλους της ομάδος, με παρουσία σε όλους τους αγώνες.

Άπαντες στην Ραφήνα είναι συντετριμμένοι, ωστόσο καλούνται σήμερα να μπουν στην μάχη, να κερδίσουν -και- για τον Βαγγέλη και να σφραγίσουν ουσιαστικά την άνοδο τους στη Γ’ Εθνική, κάνοντας τον να φωνάξει από εκεί ψηλά «Πάμε ρε Θυελλάρα», όπως έκανε σε κάθε γήπεδο…

«Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να του την αφιερώσουμε. Σήμερα θα παίξουμε και για την μνήμη του Βαγγέλη Μήτση. Ήταν κοντά μας πάντα και η απώλεια είναι τεράστια. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του», μας τόνισε ο τεχνικός της Θύελλας Πέτρος Τσιγκούλης. Η κηδεία του Βαγγέλη Μήτση, που ήταν άρρωστος και «έφυγε» σε ηλικία 59 ετών, θα γίνει σήμερα στις 15.00 στον Ιερό Ναό Αναλήψεως Κυρίου Διασταυρώσεως Ραφήνας.

***Η Θύελλα Ραφήνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Φτωχότερη από σήμερα η ομάδα μας, φτωχότερη και η πόλη μας. Ο αγαπημένος φίλος και αντιπρόεδρος της Θύελλας Βαγγέλης Μήτσης, “έσβησε” σήμερα τα ξημερώματα, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Ραφήνα. Καλό Παράδεισο φίλε Βαγγέλη. Ο Θεός να σε αναπαύσει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Υ.Γ. Αύριο το πρωϊ θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση του προέδρου και των μελών του Δ.Σ.

***Αργά το βράδυ της Τρίτης (24/5) ο Πέτρος Τσιγκούλης ενημέρωσε πως αύριο σύσσωμη η ομάδα της Θύελλας, πριν το καθορισμένο ραντεβού για τον αγώνα, θα αποχαιρετήσει τον Αντιπρόεδρο της ομάδας μας Ευάγγελο Μήτση.

***Παράλληλα, συγκλονίζει το μήνυμα του πιστού ”στρατιώτη” της Θύελλας Βασίλη Πάντζου, που φροντίζει να μην λείψει τίποτα από τους ποδοσφαιριστές…

ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ….

11ος ΟΜΙΛΟΣ

Βαθμολογία (3 αγωνιστικές)

Β. Γκολ

1.Θύελλα Ραφήνας 7 5-0

2.ΑΟ Ζευγολατιού 6 4-4

——————————————–

3.Ζωφριά 4 2-3

4.Πυθαγόρας 0 0-4

Αγωνιστική (4η) – σήμερα στις 17.00

Ζωφριά-ΑΟ Ζευγολατιού

Θύελλα Ραφήνας-Πυθαγόρας

Πηγή: pamebala.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.