Από τον Θησέα Ν. Μάκρης ο Πράπας στον Αστέρα Βάρης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι συμφωνήσαμε με τον Αστέρα Βαρης ομάδα Γ Εθνικης κατηγορίας την μετακίνηση του αθλητή της ομάδας μας Πραπα Κων/νου 2001 γεν. για το υπόλοιπο της χρονιάς με σκοπο να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του το καλοκαίρι αν το επιθυμεί.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία με υγεια και μακαρι ολα τα νέα παιδιά της ομάδας μας να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και μέσα από την απόδοση τους μεσω της ομαδας μας να αγωνιστούν σε υψηλότερες κατηγορίες.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε και τη δηλωση του Κώστα γι αυτή τη πρόκληση στη καριέρα του

Μια νέα αρχή ξεκινάει για μένα στο χώρο του ποδοσφαίρου με νέους στόχους. Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που υπήρξα μέλος στον σύλλογο του Θησέα Νέας Μάκρης. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο τον κ. Κώστα Τρίμη για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό τον Παναγιώτη Μαντόπουλο που πραγματικά ήταν πάντα παρόν σε ότι χρειαζόμουν και με βοηθούσε καθημερινά στην μετακίνηση. Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου Βλάση Χατζηαναστασίου που απ την πρώτη στιγμή πίστεψε σε μένα και με πολύ δουλειά και προσπάθεια κατάφερε να με προπονήσει αρκετά ώστε να μπορώ να σταθώ και να αγωνιστώ σε αντρικό επίπεδο καθώς και τους υπόλοιπους προπονητές μου Νίκο Αμπαρτζίδη, Μιχάλη Λελεκίδη και Γιάννη Τσέλιο για όλα όσα μου πρόσφεραν αυτά τα χρόνια.

Θέλω να πω ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Χρήστο Μουλλάκη ο οποίος πέρα από ένας νέος αλλά καλός προπονητής ήταν και πολύ καλός φίλος και συμπαίκτης και με βοήθησε αρκετά για να εξελιχθώ σαν άνθρωπο και σαν ποδοσφαιριστή. Και τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για όλες αυτές τις ωραίες στιγμές που περάσαμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλους!!

Θησέας Νέας Μάκρης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.