Ειρήνη Κολιδά: Το πρώτο της μήνυμα μετά την οικειοθελή αποχώρηση από τη Φάρμα

Η Ειρήνη Κολιδά ξάφνιασε τους πάντες με την απόφασή της να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη Φάρμα, αν και κέρδισε την Μαρία Μιχαλοπούλου στη μονομαχία. Η ανάγκη της να βρίσκεται κοντά στο παιδί της ήταν μεγαλύτερη, αν και η ίδια απόλαυσε όλο αυτό το διάστημα τη φύση και τη φροντίδα των ζώων της Φάρμας.

Μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι, η Ειρήνη Κολιδά ανέφερε στην πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram:

«Από που να αρχίσω και που να τελειώσω… Μόνο να χαμογελάσω μπορώ, με μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη και ένα μυαλό γεμάτο όμορφες στιγμές. Η Φάρμα για εμένα ήταν ένα όνειρο όπου έγινε πραγματικότητα, επισφραγίζοντας την αγάπη μου για τους ανθρώπους, τα ζώα και την Φύση…

Όοοολη αυτή η ομορφιά που έζησα ήταν ένα παζλ συμπληρωμένο… από ξεχωριστά όμορφους ανθρώπους και εντός και εκτός της Φάρμας.

Και Φύση… η τόσο αγνή και ανόθευτη μορφή της, η αρμονία που υπάρχει σε κάθε δημιούργημα είναι εδώ για να μας υπενθυμίζει ότι η Ζωή είναι ωραία… απλά και απέριττα!!! Το μεγαλύτερο ευχαριστώ μου και μία τεράστια αγκαλιά σε οοοοοολους εσάς για την αγάπη που μου δίνεται χωρίς ίχνος τσιγκουνιάς!!!
Σας αγαπώ!!!».

protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.