Κουρασμένο πρόσωπο; Το VolumeUp είναι η θεραπεία – απάντηση

O γιατρός Ιάκωβος Γκόγκουα συμβουλεύει:  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή την combo τεχνικήπου θα αναζωογονήσει την εμφάνισή σας.

Η μεσαία ζώνη είναι το βασικό μέρος του προσώπου και εκείνη που «στηρίζει» και κρατά ανορθωμένο και το υπόλοιπο πρόσωπο. Είναι από τις περιοχές, λοιπόν, που παίζουν βασικό ρόλο στην όψη μας. Είναι αυτή που μπορεί να αναδείξει την υγεία, τη λάμψη και την ομορφιά αλλά και, αντιθέτως, εκείνη που μπορεί να δείξει ένα πρόσωπο κουρασμένο, εάν υπάρξει οποιαδήποτε απώλεια λίπους ή ιστού. Η απώλεια αυτή μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως μπορεί να είναι τα γονίδια, η ηλικία ή ακόμα και η απότομη απώλεια βάρους.

Η συνδυαστική θεραπεία VolumeUp είναι μία πρωτοποριακή τεχνική που υπόσχεται να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και τον όγκο στο πρόσωπό σας, εύκολα και άμεσα, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και προληπτικά σε περιπτώσεις που ακολουθείται μια υγιεινή διατροφή με σκοπό την απώλεια πολλών κιλών.

Τι είναι το VolumeUp;

Πρόκειται για μία συνδυαστική θεραπεία που «υπογράφει» το ιατρείο μας και εφαρμόζεται από εμάς. Συγκεκριμένα, η combo τεχνική συνδυάζει τρεις δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες: το 3d contouring, το lifting (μη χειρουργικό) με νήματα ανάρτησης και το BioNutriLift. Ας τις δούμε, όμως, λίγο αναλυτικότερα:

3d contouring: Πρόκειται για μία εξατομικευμένη, βραβευμένη μέθοδο ανάδειξης των χαρακτηριστικών που θα βρείτε αποκλειστικά στο ιατρείο μας και φέρει την «υπογραφή» μας. Μέσα από την ενέσιμη θεραπεία, αφαιρείται το λίπος από σημεία στα οποία συσσωρεύεται, όπως είναι το πηγούνι και τα μάγουλα, επαναφέροντας τη συμμετρία και τονίζοντας τις γωνίες του προσώπου.

Νήματα ανάρτησης: Είναι μια τεχνική που έχουμε διδαχθεί από τους ίδιους τους δημιουργούς της. Στην ουσία, πρόκειται για τη μέθοδο των νημάτων, χωρίς όμως να χρησιμοποιούνται νήματα. Στη θέση των τελευταίων, εγχέεται υαλουρονικό οξύ ως μέσο πραγματοποίησης της θεραπείας. Έτσι, δημιουργείται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ισάξιο με εκείνο του lifting, χωρίς νυστέρι.

BioNutriLift: Δρα αποτελεσματικά σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας, μέσω της τεχνικής εκχύσεων με microcannula, ανασηκώνοντας τους χαλαρωμένους ιστούς και δημιουργώντας νέους άξονες στήριξης στα σημεία που έχουν ανάγκη. Έτσι, η λάμψη και νεανική σφριγηλότητα του προσώπου επανέρχονται μέσα από μόλις μία συνεδρία.

Πώς γίνεται;

Το VolumeUp βρίσκεται ανάμεσα στις σχετικά ανώδυνες θεραπείες που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, ενώ δεν πρόκειται για κάποια επεμβατική μέθοδο. Χρησιμοποιώντας μία ειδική συσκευή και με την τεχνική των νημάτων, υαλουρονικό οξύ συγκεκριμένου μοριακού βάρους εγχέεται στο δέρμα με αποτέλεσμα μία στοχευμένη ανόρθωση και αποκατάσταση του χαμένου όγκου στην περιοχή γύρω από τη μύτη (ανάποδο τρίγωνο).

Σε ποιες ηλικίες συστήνεται;

Επειδή, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι λόγοι που μπορεί ένα πρόσωπο να δείχνει κουρασμένο και με έντονες ρινοπαρειακές ρυτίδες είναι ποικίλοι, η θεραπεία καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα ηλικιών. Για παράδειγμα, μπορεί να πραγματοποιηθεί προληπτικά, αν ακολουθείται κάποια αυστηρή υγιεινή διατροφή, ακόμα και από την ηλικία των 25.

Τι πετυχαίνει ακριβώς;

Αποκαθιστά τη χαλάρωση του προσώπου, βελτιώσει τις ρινοπαρειακές ρυτίδες και τις ρυτίδες θλίψης, ενώ παράλληλα, αυξάνει τον όγκο των ζυγωματικών. Περιοχές της μεσαίας ζώνης του προσώπου, όπως είναι οι παρειές, ανορθώνονται, με αποτέλεσμα η πτώση που υπάρχει γύρω από την περιοχή της μύτης να εξομαλύνεται. Όλα αυτά, μέσα από ένα φυσικό αποτέλεσμα, αφού το δέρμα δεν «τραβιέται» αλλά «σηκώνεται», και τα χαρακτηριστικά δεν αλλοιώνονται, όπως συμβαίνει με χειρουργικές μεθόδους.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά ύστερα από μόλις μία συνεδρία.

Πόσο διαρκεί η κάθε συνεδρία;

Η συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά. Χάρη στη χρήση της ειδικής συσκευής, η εφαρμογή του υαλουρονικού γίνεται χωρίς τραυματισμούς και ανώδυνα. Μετά τη θεραπεία, υπάρχει μούδιασμα στην περιοχή, λόγω της τοπικής αναισθησίας, η οποία εξασθενεί μέσα σε 2-3 ώρες. Επιπλέον, μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύ οίδημα που θα διαρκέσει το πολύ ένα εικοσιτετράωρο.

Διάρκεια αποτελέσματος

Το υαλουρονικόoξύ γενικότερα διαρκεί έως και έναν χρόνο, ενώ, συνδυαστικά με τις υπόλοιπες τεχνικές, το αποτέλεσμα θα διαρκέσει για μεγαλύτερο διάστημα, σε σχέση με μία απλή παρέμβαση με ενέσιμα. Ωστόσο, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, καθώς ο κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.