Έπιασε ξανά κορυφή ο Πανελευσινιακός, 3-0 τον Αήττητο Σπάτων (video)

Με τον καλύτερο τρόπο ο Πανελευσινιακός αποχαιρετά το 2021. Η ομάδα του Μουράτ Σεροπιάν επικράτησε με 3-0 του φιλότιμου Αήττητου Σπάτων και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Προοδευτικής στο πειραϊκό ντέρμπι με τον Εθνικό Πειραιά, έπιασε ξανά κορυφή, όπου συγκατοικεί με τους “βυσσινί”.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 11′ με τον Ερέρα, για να διπλασιάσει στο 45′ ο Βεζιρτζόγλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (ανατροπή Αντωνακόπουλου). Το τελικό 3-0 έγινε με πέναλτι του Αντωνακόπουλου στο 56′, που επέδειξε σωστά ο διαιτητής Στεργιώτης (Αθήνας) σε χέρι του Μιχαηλίδη.

Οι Ελευσίνιοι στη συνέχεια είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα γκολ, χωρίς όμως να μπορέσουν να τις εκμεταλλευτούν.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Γκλώτσος, Μανδαμαδιώτης (84′ Καραγιάννης), Λώλος, Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής, Μουσκάι, Αντωνακόπουλος (84′ Μακρίδης), Βεζιρτζόγλου (77′ Βαγγέλης), Ερέρα (70′ Σεκούμπα), Ξενοπανάγος (77′ Λαζαρίδης).

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (Τότης Φιλακούρης): Μπουρντένης, Ιωαννίδης (46′ Πρέντι), Ασλάνι, Λαμπρίδης Γ., Μιχαηλίδης, Νομικός, Κριστιάν, Παναγόπουλος, Κατσέρης, Λαμπρίδης Δ. (62′ Παπανικολάου, 75′ λ.τρ. Γκρόσιος), Καλογεράς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ανατολική Αττική και όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο irafina.gr.
Κάντε like στη σελίδα του irafina.gr στο Facebook
Ακολούθηστε το irafina.gr στο Twitter

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.

© 2022 - iRafina. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.